Wonen met karakter maar wel vlakbij de binnenstad? Dat kan bij deze gezinswoning uit 1925 met topgevel en een diepe achtertuin waar je in alle rust kunt vertoeven! De gezellige sfeer en de uitstraling die het huis aan de buitenkant heeft zie je ook binnen terug. Dankzij de openslaande deuren aan de achterzijde is er een soepele overgang met de achtertuin, ideaal om de tuin bij de woning te betrekken. Door middel van het plaatsen van dakkapellen is het mogelijk om nog meer slaapkamers te creëren op de 2de verdieping.

De locatie is uitstekend. Een rustige plek met om de hoek het Caspar van Wittelplantsoen waar je lekker kunt ontspannen en kinderen kunnen spelen, daarnaast winkelcentrum Oppidium met supermarkten en winkels en daarachter het Eemplein met de bioscoop, winkels en restaurantjes met aansluitend de historische binnenstad. Ook het openbaar vervoer (bussen), Centraal Station Amersfoort en de A28 zijn goed te bereiken.

Een charmante en sfeervolle woning op een super centrale locatie… kom kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: via de entree met een toilet met fonteintje en trapopgang naar boven, loop je door naar de sfeervolle woonkamer. Meteen valt de mooie indeling met voor en achterkamer op met in allebei een schouw die tijdens de koude en donkere dagen voor nog meer sfeer en gezelligheid zorgt.
De dichte keuken is uitgevoerd in witte fronten met donkere accenten in de kraan en handgrepen en geplaatst in een rechte wandopstelling. Vanuit deze ruimte kom je eveneens in de diepe tuin.

Verdieping 1: op de overloop van de eerste verdieping vallen direct de jaren ’30 paneeldeuren op die door het hele huis te vinden zijn. Op deze verdieping tref je 3 slaapkamers en een badkamer met wastafel en douchcabine. Vanuit de badkamer is er achter paneeldeurtjes een vaste trap naar de zolderverdieping.

Verdieping 2: de zolder wordt nu gebruikt als bergzolder maar zou door het plaatsen van een dakkapel ook een mooie slaapkamer kunnen worden.

En dan de tuin! Via de openslaande deuren in de woonkamer of de deur in de keuken kom je in de heerlijk diepe achtertuin met achterom en stenen berging. Er zijn twee zitjes gecreëerd waar je heerlijk kunt genieten van de groene tuin. Ook is er een schuur/berging aanwezig voorzien van elektra en is er voldoende opbergruimte voor al het tuingereedschap en de fietsen. Ondanks de ligging op het noordoosten is de tuin verrassend zonnig, door de groene beplanting en schutting heb je hier bovendien voldoende privacy.

Vraagprijs: €375.000,- k.k.
Oplevering: in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

BETEKENIS VAN DE STRAATNAAM
Puntenburg is de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde.