Zin om je handen uit de mouwen te steken? Hier kan je iets moois van maken wat helemaal past in jouw eigen stijl! Een ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers in het gemoedelijke Hoogland. Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Doordat de woning is gebouwd in een kubusvorm zijn de kamers bijzonder ruim, ook zorgen de raampartijen voor veel lichtinval. Winkels, scholen, sportgelegenheden, openbaar vervoer zijn op korte afstand van de woning te vinden en de Amersfoortse binnenstad is met 15 fietsminuten prima bereikbaar! Ook kinderen kunnen zich goed vermaken door de speeltuin om de hoek.

De indeling is als volgt:

Begane grond
Bij binnenkomst in de hal heb je aan de rechterzijde toegang tot de dichte keuken, aan de voorzijde van de woning. Wanneer je verder doorloopt in de hal bevindt zich aan de rechterkant het toilet. Voldoende ruimte voor garderobe is ook mogelijk in de hal.
Bij binnenkomst in de woonkamer merk je gelijk dat dit een erg lichte ruimte is door de grote raampartijen. Je dient de woning uiteraard nog wel van boven tot beneden aan te pakken maar beeld het je maar in…. alles fris en aangepakt naar eigen wens… heb je er al zin in?

Eerste verdieping
Via de vaste trap naar boven ben je op de eerste verdieping. De centrale overloop geeft je toegang tot de 4 flinke slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Daarnaast is er nog een aparte bergkast voorhanden met een CV ketel (2019) opstelling.

Tuin
Vanuit de woonkamer kijk je diepe achtertuin op het oosten, en de voortuin ligt op het westen. Naast de voordeur is de inpandige berging bereikbaar.

Dit is de kans, bel snel en we plannen een afspraak met je in!

Bijzonderheden:
– Energielabel C
– Diepe achtertuin van ruim 8 meter op het oosten
– Nabij winkelcentrum Kraailandhof, scholen en uitvalswegen
– Vlakbij kinderspeelplaats
– Voldoende gratis parkeergelegenheid
– In levendig dorp Hoogland

Vraagprijs: € 300.000,- k.k.
Overdracht: op korte termijn mogelijk

De overdracht dient plaats te vinden bij BBD notarissen te Amersfoort (projectnotaris).

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAT IS DE BETEKENIS VAN DE STRAATNAAM?
De naam herinnert aan de boerderijen Hoge Zandkamp (genoemd vanaf 1844, aan de Bunschoterstraat) en Lage Zandkamp (genoemd vanaf 1781, aan de Heisteeg, nu Pastoor Piekcweg) die hier vroeger stonden. Beide zijn in de jaren 70 gesloopt om plaatst te maken voor de wijk Bieshaar.