Starters opgelet! Hier wil je echt wonen! Midden in de oude binnenstad van Amersfoort aan de Weverssingel. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping, vanwaar je een fraai uitzicht hebt op onder andere de Onze Lieve Vrouwetoren. Aan de voorzijde woon je aan een sfeervolle straat met één van Amersfoorts oudste grachten midden in onze historische binnenstad, tegenover vestingwal “Muurhuizen”. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen, maar ook nabij station en uitvalswegen. Een hapje eten in de Krommestraat, terrasje pakken of op zaterdag bloemen halen op de markt, het kan allemaal.

Loop je alvast even mee?
Gedeelde portiek voor 3 appartementen, direct naast de voordeur bevindt zich een gezamenlijke berging.

Via de trap loop je naar de 2e verdieping. Bij binnenkomst via de voordeur kom je in de hal met toegang tot alle vertrekken.

De woonkamer is opgedeeld in twee ruimtes, bevindt zich aan de voorzijde van het pand en kun je op verschillende manieren indelen. Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer van circa 11 m², de badkamer met douche/toilet/wastafel en de gesloten keuken. De keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, koelkast.

Het is mogelijk om een dakterras te realiseren op het eigen dakoppervlak, na verkregen vergunning van de gemeente.
Dit soort unieke locaties kom je maar zelden tegen. En als je ze tegen komt, staan ze vaak niet te koop, dus kom kijken, we laten het je graag zien!

Bijzonderheden:
– Mogelijkheid voor realiseren dakterras
– Ruimte voor een fiets in de fietsenberging
– Parkeren middels vergunning
– De binnenstad van Amersfoort is autoluw
– Oplevering op korte termijn mogelijk

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Eén daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. De naam gaat terug op de hier gevestigde wevers en komt al in het begin van de 17e eeuw voor. Oorspronkelijk Wevers-Singel geheten.