Altijd al willen wonen in een royale jaren 20 hoekwoning op een heerlijke locatie in het Bergkwartier? Dan is dit wat voor jou!
Deze karakteristieke woning beschikt over verschillende authentieke elementen, zoals de granitovloer en glas-in-lood. De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat, heeft vrij uitzicht aan de voorzijde en een diepe achtertuin op het oosten. Momenteel heeft de woning drie slaapkamers en wordt de 2e verdieping gebruikt als atelier. Hier zou je uiteraard ook nog één of twee slaapkamers kunnen realiseren.

Het bergkwartier is een mooie wijk in de groene zuidkant van Amersfoort. De woning is gelegen tegenover basisschool De Bolster.

De gezellige winkelstraat de Leusderweg is op een paar minuten loopafstand gelegen. Tevens heeft de woning een gunstige ligging ten aanzien van de historische binnenstad, het Centraal Station en diverse ontsluitingswegen. Daarnaast biedt de bosrijke omgeving je de mogelijkheid lopend of met de fiets te genieten van de vrije natuur. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling is als volgt:
Via de voortuin kom je binnen via de entree met garderobe, de hal is mooi betegeld met de granito vloer. In de hal bevinden zich de trapkast en toilet. De gesloten keuken bevindt zich in het verlengde van de gang.

De voorkamer is een fijne plek waar je lekker kan ontspannen, en de achterkamer is een heerlijke eetkamer. Deze 2 ruimtes kan je goed afsluiten door de schuifdeur. Zomers kan je de tuindeuren lekker openslaan en buiten en binnen combineren. Je kan ook via de zijkant van de woning de achtertuin bereiken, het is een fijne diepe tuin op het oosten. Ook staat er een stenen berging in de tuin, waar je fietsen kwijt kunt.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer. Badkamer is voorzien van ligbad, douche en wastafel. Van de drie slaapkamers zijn er twee royaal met een bergkast en er is een kleinere (werk)kamer.

Via de vaste trap kom je op de bovenste verdieping, wat je direct op zal vallen is de hoge nok. Hierdoor ontstaat er heel veel ruimte! Momenteel is dit in gebruik als atelier maar je kan hier heel goed 2 slaapkamers van maken.

Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Vraagprijs: € 750.000,- k.k.
Oplevering: in overleg

Bijzonderheden:
– Energielabel C
– 12 zonnepanelen

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

BETEKENIS VAN DE STRAATNAAM
Antony Christiaan Wynandt Staring, 1767-1840, Nederlands dichter; in zijn werk spelen de maannacht, dood en sterven, vriendschap en liefde een belangrijke rol.