Zoek je een royale woonruimte midden in de oude binnenstad van Amersfoort? Dan mag dit appartement op je verlanglijstje niet ontbreken! Wat dacht je van een gebruiksoppervlak van maar liefst bijna 200 m², woonkamer met hoog plafond, mooie ruimtes die in elkaar overlopen, grote raampartijen met veel lichtinval, patiotuin en dakterras…..teveel om allemaal te benoemen. Je moet het echt met eigen ogen komen ervaren. Nieuwsgierig? Kijken mag!

De ligging is zeer centraal. Natuurlijk op loopafstand van de belangrijke voorzieningen zoals alle denkbare winkel- & horecavoorzieningen, theater de Flint, museum Flehite en het station.

De indeling is als volgt:
Entree met royale voorkamer. Zodra je tussendeuren open zet kom je binnen in de royale woonkamer waarbij de hoogte direct opvalt. Aansluitend de toiletruimte, badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en doorloop naar de slaapkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de bijkeuken en keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De patiotuin is gelegen tussen de keuken & woonkamer waar je heerlijk ‘vrij’ kan vertoeven.

Verdieping:
Vanuit de woonkamer bereik je via een open trap de verdieping. Deze ruimte kan je op verschillende manieren gebruiken, misschien heb je wel al een leuk creatief idee? Een extra woongedeelte op de verdieping of liever een open werkruimte. Van hieruit is er toegang tot het dakterras van 20 m². Verder een vaste kastruimte en extra kamer welke ideaal te gebruiken is als logeerkamer.

Dit soort unieke locaties kom je maar zelden tegen. En als je ze tegen komt, staan ze vaak niet te koop, dus kom kijken, we laten het je graag zien!
Bijzonderheden:
– Gebruiksoppervlak van 198 m²
– Multifunctionele ruimtes
– Energielabel C
– Parkeren middels vergunning
– De binnenstad van Amersfoort is autoluw
– Oplevering op korte termijn mogelijk

De zwart/wit foto is gemaakt door Cor van den Braber in 1989.

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Weverssingel: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Eén daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. De naam gaat terug op de hier gevestigde wevers en komt al in het begin van de 17e eeuw voor. Oorspronkelijk Wevers-Singel geheten.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de actuele waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Govaert Makelaardij heeft het huis op de juiste plek!