Wat een plaatje! Deze charmante hoekwoning midden in het Leusderkwartier is van alle gemakken voorzien!
Vijf jaar geleden is deze woning helemaal gerenoveerd en uitgebouwd. In de zomer is het heerlijk genieten van de ruime en zonnige achtertuin. Door de leilinden en ommuring zit je hier ontzettend vrij.

De woning heeft een erg gunstige ligging, om de hoek van de Leusderweg. Waar je goed terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen en delicatessenzaken. Ook bereik je de gezellige binnenstad van Amersfoort binnen 5 min met de fiets, en zo ook het Centraal Station.
Met de auto ben je met een paar minuten op de A28 richting Utrecht en Amsterdam. Deze kindvriendelijke wijk biedt voldoende sportgelegenheden en diverse scholen. Lekker de natuur proeven kan ook, de bossen van Nimmerdor en Den Treek liggen op steenworpafstand.

Nieuwsgierig? Loop alvast een rondje met ons mee!

Begane grond:
Entree met toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je binnen in de half open keuken, achter de keuken is er voldoende ruimte voor een eetkamer met grote eettafel. Aan de achterkant van de woning, in de uitbouw is de woonkamer gerealiseerd. Een prachtige lichte ruimte, en door de zijramen en het hoge plafond geeft dit een fijn ruimtelijk gevoel. Vanuit de woonkamer kan je met mooi weer heerlijk tuindeuren openzetten, waardoor je buiten en binnen samentrekt. Kortom, hier kan je ‘leven en genieten’.
Vanuit de woonkamer kan je met lekker weer heerlijk tuindeuren openzetten, waardoor je buiten en binnen samentrekt. Bij deze woning behoort een ontzettend fijne ruime en afgesloten achtertuin inclusief garage en berging.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping zijn 2 slaapkamers, een toilet en een nette badkamer met inloopdouche en wastafel(meubel).

Tweede verdieping:
Nette slaapkamer met velux dakramen en goed zicht op de mooie hoge kapconstructie. En als kledingkast een open walk- in closet, hoe fijn is dat!
Bij deze woning hoort een ruime en afgesloten achtertuin inclusief garage en berging. Omdat de laatste twee achter elkaar liggen, biedt de laatste ruimte voor her realiseren van bijvoorbeeld een tuinhuis of thuiskantoor.

Kom je kijken? We laten het jou graag zien!

Vraagprijs: €519.000,-
Oplevering: in overleg

Interesse in deze woning? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Weg die loopt door het middeleeuwse Woesteigen. Dit woeste, d.w.z. onontgonnen gebied behoorde tot de Amersfoortse meent (gemeenschappelijk bezeten grond) ten zuiden van de stad. De naam komt in 1410 voor het eerst in de bronnen voor als het nieuwe Woesteigen; dit gebied sloot aan op de Haghe (zie Grote Haag). De weg staat gedeeltelijk aangegeven op de kaart van Jacob van Deventer (ca. 1570).