Nog niet toe aan een appartement maar wel gelijkvloers en wat kleiner wonen mét tuin?

Deze geschakelde patio- bungalow met carport en berging aan de voorzijde ligt aan een rustige en prettige straat binnen Schuilenburg- Zuid. De woning is praktisch ingedeeld en levensloop bestendig doordat alles zich op één verdieping bevindt! Op een paar minuten loopafstand ben je bij de winkels van het Euterpeplein, het openbaar vervoer en het gezondheidscentrum Schuilenburg. Binnen enkele minuten fietsen ben je midden in het gezellige centrum van Amersfoort. Even een stukje wandelen met de hond in het buitengebied of de bossen? Je bent er zo. Kom kijken, we laten je deze woning graag zien!

Natuurlijk, je gaat hier de wanden, vloeren en plafonds aanpakken en misschien nog wel wat meer maar zowel de keuken als de badkamer zijn van een prima niveau.

De indeling is als volgt: overdekte entree zodra je de voordeur binnenstapt kom je binnen in de ruime hal, waar de garderobe zich bevindt. Vanuit de centrale hal heb je toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde van de woning en de badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en wasmachineaansluiting. Ook vanuit de hoofdslaapkamer aan de achterzijde van de woning is de badkamer bereikbaar. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen, je kijkt vrij weg en hebt uitzicht op de flinke achtertuin. Aan de voorzijde van de woonkamer is de halfopen keuken gesitueerd, welke is uitgerust met diverse inbouwapparatuur.

Parkeren kan op eigen terrein op de oprit en onder de carport. De handige berging is hier direct naastgelegen.

De overdracht dient plaats te vinden bij BBD Notarissen te Amersfoort.

Vraagprijs: €360.000,- k.k.
Oplevering: in overleg

Waar komt de straatnaam vandaan? Opera van Giuseppe Verdi, 1813-1901, naar Le roi s’amuse van Victor Hugo, 1802-1885. De première vond plaats in maart 1851. Rigoletto is de hofnar van de lichtzinnige hertog van Mantua.
Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl