Starters opgelet! Altijd al willen wonen in een 2-kamer appartement dichtbij de binnenstad van Amersfoort met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde? Dit is je kans! Met 5 minuten fietsen ben je midden in de binnenstad van Amersfoort, waar je heerlijk kan genieten van het bruisende stadsleven. Lekker winkelen in de Langestraat, elke zaterdag markt op de Hof of lekker hapje eten aan het Lieve Vrouweplein? Het kan allemaal!

Indeling is als volgt:
Entree met bellentableau, en lift of trapopgang naar de 4e etage. Bij binnenkomst in het appartement tref je een ruime hal voor de garderobe, meterkast en toegang tot de andere vertrekken.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de gesloten keuken met wasmachine aansluiting en de slaapkamer. De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Het toilet is een losse ruimte naast de badkamer. Aan de voorzijde kom je binnen in de lichte woonkamer met balkon over de gehele breedte van het appartement. Er ligt een massief houten vloer in de woonkamer, slaapkamer en in de hal. Alle wanden zijn afgewerkt met stucbehang, na een nieuwe schilderbeurt zien deze wanden er weer super strak uit!

Naast de voordeur van het appartement (aan de buitenkant) zit nog een losse berging en beneden op de begane grond is ook nog een berging die bij dit appartement behoort. Fijne plek voor fietsen en wat extra bergruimte.

Is dit iets voor jou? Kom snel kijken!

Overdracht: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 222.000,– k.k.

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
De wiekslag is een beweging (slag) van de vleugel van een vogel.