Hier zijn er maar weinig van! Voor de bungalow liefhebbers mogen we nu deze half-vrijstaande semi bungalow in Schothorst-Zuid aanbieden. Je woont hier in alle rust binnen een veilig, besloten en autoluw hofje op 5 fietsminuten van het centrum. Het hofje is gebouwd aan een ruim opgezet gemeenteplantsoen maar wel nabij winkels, uitvalswegen, de bushalte en Amersfoort centraal. Even een rondje met de hond? Om de hoek loop je je dagelijkse rondje langs het valleikanaal of pak de fiets en met een paar minuten maak je een mooie ronde door het buitengebied rondom Hoogland- West. Beter kan eigenlijk niet!

De indeling is als volgt: entree, ruime hal met meterkast voorzien van glasvezel en separaat toilet met fontein. Grote lichte woonkamer met raampartijen aan maar liefst drie kanten en grote schuifpuien naar het zonneterras. Complete (woon)keuken in hoekopstelling met granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur. De Masterbedroom met deur naar achtertuin en vernieuwde badkamer met gelijkvloerse inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekenradiator vindt je allen op deze verdieping.

Verdieping 1: grote open zolderetage met bijna 4 meter hoog plafond (lessenaarkap) en de mogelijkheid om 2 extra slaapkamers te realiseren. De cv-combiketel (2008) en wasmachine zijn hier opgesteld en achterin onder de knieschotten kun je de nodige spullen opbergen.
Parkeren kan voor de deur op eigen terrein en in vrijstaande stenen garage. Deze is ruim bemeten en ernaast is tevens een ruime berging voorhanden. Rondom het huis zijn er meerdere terrassen waar je op ieder moment van de dag wel in de zon kunt zitten.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

NB: Rigant was een personage uit de dertiende-eeuwse Franse ridderroman Flovent. Laatstgenoemde is de zoon van koning Clovis en voert strijd met de Saracenen. Rigant schoot koning Clovis te hulp met zijn zonen. Dit wilde Clovis belonen met een zwaard, maar Rigant gaf de voorkeur aan een knots!