Op misschien wel de mooiste locatie binnen deze wijk, direct tegenover het bos nabij een uitloop van het Valleikanaal gelegen, bevindt zich dit keurig en verzorgd 6 kamer appartement met een totaal gebruiksoppervlak van 122 m². De woning bestaat uit 2 delen, beiden met een eigen toegang. Het ene deel (79 m²) is gelegen op de 3e verdieping en het andere deel (43 m²) op de 4e verdieping. Gedeelde bewoning is hier mogelijk, maar je kan er ook voor kiezen om er één geheel van te maken door binnendoor een trap naar boven te realiseren. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Je beschikt over een eigen berging in de onderbouw en een grote gezamenlijke tuin. De binnenstad evenals het winkelcentrum Euterpeplein, park Randenbroek en diverse uitvalswegen zijn in de directe nabijheid te vinden. Lopen naar het stadscentrum is ook zeker mogelijk.
Kortom, de ligging is ideaal en erg rustig!

De indeling is als volgt:
Beneden is de centrale hal/entree met brievenbussen en trapopgang. Je eigen berging bevindt zich op de begane grond.

3e verdieping: we komen binnen in de entree met provisieruimte, meterkast en toilet. De hal geeft toegang tot alle ruimten waaronder woonkamer, 2 slaapkamers en de afgesloten keuken.
Woonkamer: ruime lichte woonkamer met zijkamer welke momenteel in gebruik is als eetkamer en uiteraard ook te gebruiken is voor andere doeleinden. Een heerlijk lichte en ruime leefruimte. Vanaf de zijkamer heb je toegang tot het balkon op het westen. Zo kan je heerlijk genieten van het middag/avond zonnetje.

Keuken: net keukenblok met voldoende kastruimte, houten werkblad en boiler-opstelling. Het balkon is betrokken bij de keuken waardoor extra ruimte is ontstaan voor de wasmachine en droger.
Sanitair: separaat toilet en nieuwe badkamer (januari 2021) met douchehoek en vaste wastafel.

Het geheel is afgewerkt met een laminaatvloer en lichte wanden. De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing deels in kunststof kozijnen met draai-kiepramen en deels in houten kozijnen. De groepenkast is vernieuwd en er zijn diverse inbouwkasten aanwezig.
4e verdieping: we komen binnen in de hal waarbij je toegang hebt tot de verschillende vertrekken. Woonkamer, slaapkamer, keuken en de badkamer met douche, toilet en wastafel. Super ideaal, als je dochter of zoon zelfstandig op een eigen verdieping zou willen wonen. Maar een trap binnendoor, geeft ook veel mogelijkheden.

Achter het complex ligt een grote gemeenschappelijke tuin en voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. Kortom, een royaal en gemakkelijk te betrekken appartement op een aantrekkelijke locatie!
Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Bijzonderheden:
– Servicekosten bedragen €288,-
– Balkon op het westen
– Dubbele bewoning mogelijk
– Oplevering kan op korte termijn
– Rustige locatie nabij het centrum

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Johan Wagenaar, 1862-1941, componist, koordirigent, organist en pedagoog; werd 1887 leraar aan de muziekschool te Utrecht en 1888 organist van de Domkerk. Daarmee brak voor Utrecht een tijdperk van grote muzikale bloei aan, grotendeels bepaald door Wagenaar, die talrijke functies bekleedde in het muziekleven. Wist als componist een eigen romantische stijl te ontwikkelen.