Starters opgelet! Wij bieden dit superleuke appartement in Amersfoort aan tegenover het kazerneterrein. Het appartement is voorzien van een heerlijk dakterras van ca. 25 m2! Je kunt hier heerlijk vrij genieten van de zon met uitzicht op het park.

De centrale ligging nabij alle voorzieningen, zoals de binnenstad van Amersfoort, de winkels aan de Leusderweg, het stadspark en centraal station is echt ideaal te noemen. Een stukje wandelen, een picknick of een balletje trappen met je vrienden in de zomer, het kan hier allemaal.

De indeling is als volgt:
Begane grond met gezamenlijke, afgesloten entree voor 2 appartementen met trappenhuis.

Het appartement is gelegen op de tweede etage (wonen) en derde etage (dakterras). Via de overloop op de eerste etage komt u aan bij de entree, met een afgesloten trap naar de tweede etage.

Bij de entree van de woning wordt u gelijk verrast voor het vele licht in de woonkamer die zich aan de achterzijde van het pand bevindt.

De slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd en is verrassend ruim, tevens bevindt zich hier de trap naar het dakterras op de derde etage van ca. 25m2, hier kun je de gehele dag genieten van de zon!
Aangrenzend aan de slaapkamer is de luxe en mooie badkamer voorzien van grote witte tegels, inloopdouche, design radiator, hangend toilet , wastafel en wasmachine-aansluiting.

De gehele woning is voorzien van een mooie strakke moderne afwerking, gestucte- en geschilderde wanden, hoogwaardige laminaatvloer, witte hoogglans keuken voorzien van o.a. RVS afzuigkap, gasfornuis, koel-vriescombinatie en een afwasmachine. Tevens hangt er fraaie luxaflex.

Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Bijzonderheden:
– Vrij parkeren voor de deur
– Bouwjaar 2013
– Gedeelde inpandige berging aan de achterzijde van het complex

Vraagprijs: € 209.000,- k.k.
Oplevering: op korte termijn mogelijk

BETEKENIS VAN DE STRAATNAAM?
Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg