Droom jij er al langere tijd van om je eigen plekje te hebben in het centrum van Amersfoort? Misschien is dit appartement aan de Weverssingel dan perfect voor jou. Binnen enkele minuten lopen ben je midden in de historische binnenstad van Amersfoort. Je kan hier genieten van de parken, winkelen in de Langestraat of gezellig een terrasje pakken op de hof of een dansje wagen in de Jackson. Eigenlijk is alles lopend of met de fiets goed te bereiken. Ook het Centraal Station is dichtbij.

Loop je alvast een rondje met ons mee?

Gedeelde portiek voor 3 appartementen, direct naast de voordeur bevindt zich een gezamenlijke berging. Via de trap loop je naar de 1e verdieping.

Bij binnenkomst is aan de linkerzijde direct de keuken en separaat het toilet. Via een kleine trap omhoog kom je bij de royale woonruimte met veel daglicht door de raampartijen en lichtkoepel. Ook bevindt zich hier de slaapkamer en de ruime badkamer met inloopdouche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Het is mogelijk om, ná verkregen vergunning van de gemeente, een dakterras te realiseren op het eigen dakoppervlak.

Dit soort unieke locaties kom je maar zelden tegen! Kom je kijken? We laten het je graag zien.

Bijzonderheden:
– Mogelijkheid voor realiseren dakterras
– Diverse mogelijkheden voor indeling appartement
– Ruimte voor een fiets in gezamenlijke berging
– De binnenstad van Amersfoort is autoluw
– Oplevering op korte termijn mogelijk
– De servicekosten bedragen € 138,- per maand

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Eén daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. De naam gaat terug op de hier gevestigde wevers en komt al in het begin van de 17e eeuw voor. Oorspronkelijk Wevers-Singel geheten.