Vind jij het heerlijk om op warme zomeravonden gezellig met je buren buiten een drankje te doen? Als je aan de Nieuwlandse Stadstuinen woont is dat mogelijk. Tussen de complexen liggen allemaal grasveldjes. Hier kunnen kinderen lekker spelen terwijl de volwassenen gezellig kunnen bijkletsen op de picknickbanken. Deze 3- laagse woning heeft 3 slaapkamers en een ruim dakterras op de bovenste verdieping waar je in alle rust van de zon kunt genieten. Je woont hier heerlijk centraal, met een paar minuten lopen ben je bij winkelcentrum “De Nieuwe Hof” waar je al je dagelijkse boodschappen kunt doen. Een avondje naar de stad? Je bent er zo!

Kom kijken, we vinden het super leuk om je meer over de woning te vertellen!

De indeling is als volgt: begane grond, entree/hal met meterkast, ruime en lichte slaapkamer met laminaatvloer, apart toilet met een fonteintje en de badkamer met douche en wastafel.

Eerste verdieping:
Overloop met deur naar ruime woonkamer voorzien van veel lichtinval en vrij uitzicht, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Tweede verdieping:
Overloop met een 2e toilet waar zich ook de wasmachine-aansluiting bevindt, 2 slaapkamers, waarvan 1 met toegang naar het zonnige dakterras van circa 11 m². Door de gunstige ligging kunt u hier vrijwel de gehele dag van de zon genieten.

Bijzonderheden:
– Energielabel A
– Kindvriendelijke buurt
– Actieve VVE
– Servicekosten bedragen € 183,- p.m.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Ook schubkarper of boerenkarper genoemd; algemene zoetwatervis uit de familie van de Karpers. De karper wordt 75-120 cm lang. Deze vis stamt oorspronkelijk uit Centraal-Azië en heeft zich op natuurlijke wijze vanuit China naar het westen tot aan de Donau verspreid.