Whooo.. Dit zie je niet vaak! Ben jij opzoek naar een instapklaar 2-kamer appartement met relatief weinig energiekosten, een eigen overdekte parkeerplaats en balkon op het zuiden? Dan is dit écht iets voor jou!
Volledig gasloos, en dan ook nog eens op loopafstand van de historische binnenstad van Amersfoort! We laten het jou graag zien!

Een kleinschalig appartementencomplex Uniq Wonen, op de kruising van de Leusderweg en de Kersenbaan. Het appartementencomplex is opgeleverd in 2016 en voldoet daarmee aan alle eisen van hedendaags comfort.
Leusderweg heeft een ruim aanbod van diverse winkels, zoals supermarkten, speciaalzaken en een bakker en slager. Ook ben je met 5 minuten lopen midden in het winkelcentrum van Amersfoort. Hier kan je een heerlijke stadswandeling maken.

Dit appartement is volledig gasloos en door het gebruik van een warmtepomp ook zeer energiezuinig, ook is het complex is voorzien van zonnepanelen.
De opgewekte energie wordt gebruikt voor de gemeenschappelijke ruimten en de warmte/koude pomp. In het appartement wordt gebruik gemaakt van Kombo Energy.

Indeling:
Gezamenlijke entree met bellentableau, video intercom, brievenbussen, trapopgang, lift. Vanaf de begane grond heb je de toegang naar de parkeergarage met gedeelde berging en gezamenlijke fietsenstalling.

Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping. Na binnenkomst bevindt zich aan de linkerkant de slaapkamer. Door de grote ramen heb je veel licht inval. Vanuit de slaapkamer heb je de toegang tot technische ruimte, welke tevens ook als inloopkast functioneert. Verder heb je vanuit de slaapkamer ook toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafel met een toiletkast. De badkamer is doormiddel van een schuifdeur af te sluiten.

Wanneer je vanuit de entree rechtdoor loopt kom je in de keuken terecht. De keuken is voorzien van combi-oven, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine en inductiekookplaat. Door de hoge plafonds en ramen valt het direct op hoe heerlijk licht en ruimtelijk het is. De woonkamer geeft toegang tot balkon van ca. 5 m² en is op het zuidwesten gericht. Zo kan je heerlijk van het middag-avond zonnetje genieten.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2016
– Gasloos
– Energielabel A
– Woonoppervlakte van ca. 56 m²
– Balkon op het zuidwesten
– Gedeelde fietsenberging in de onderbouw
– eigen (overdekte) parkeerplaats in parkeerkelder

Vraagprijs: €295.000,- k.k.
Oplevering: in overleg

BETEKENIS VAN DE STRAATNAAM?
Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg.