We hebben weer een leuk appartement voor jou, starter.

Maar 5 minuten fietsen en je bent in het charmante stadscentrum van Amersfoort. Ook zijn de winkels op het Eemplein, het centraal station op loopafstand. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Dan is dit wellicht iets voor jou! Kom je met eigen ogen kijken?

Dit appartementencomplex aan de Puntenburgerlaan ligt in het Eemkwartier en is opgeleverd in 2011. Door slim om te gaan met de vierkante meters, hebben de architecten een mooie ruimte weten te creëren.

De indeling is als volgt:
Centrale entree met bellentableau en toegang tot de afgesloten fietsenstalling.

Derde verdieping:
Bij binnenkomst van dit appartement/ studio direct aan de rechterkant de slaapruimte waarbij je direct toegang hebt tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche en een wastafel. Vanuit de hal loop je langs de keuken naar de woonkamer. De keuken is voorzien van een vaatwasser, 4-pits gasfornuis, koelkast en combi-oven. De woonkamer is licht en je kan de harmonicadeuren zomers lekker open zetten en genieten van het mooie groene uitzicht op je franse balkon. Door deze deuren kan je de voorgevel volledig opendoen, waardoor je heerlijk van de middag-/avondzon kan genieten.

Bijzonderheden:
– Nabij station, stadscentrum en Eemplein
– Gratis parkeergelegenheid voor de deur
– Afgesloten fietsenstalling in onderbouw
– Bouwjaar 2011
– Energielabel A

Vraagprijs: €229.000,- k.k.
Oplevering: in overleg

Ben jij geïnteresseerd? Neem contact met ons op via 033- 46 30 44. Wij vinden het erg leuk om deze woning aan jou te laten zien.

WAAR KOMT DE NAAM PUNTENBURG VANDAAN?
Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde.