Wil jij wonen in één van de mooiste en groenste wijken van Amersfoort? Dan is dit wellicht wat voor jou! Wij bieden een leuk 4 kamer-appartement aan met een speelse indeling. Nieuwsgierig? Kijken mag!
Het Bergkwartier is een zeer geliefde wijk onder de Amersfoorters vanwege haar ligging en haar groen. Deze wijk is een Rijksbeschermd Stadsgezicht. Het complex ligt strategisch ten opzichte van CS Amersfoort, de historische binnenstad, natuurgebieden en uitvalswegen. Het appartement, met maar liefst 2 slaapkamers, is gelegen op de eerste verdieping. Het geheel is verrassend ruim en heerlijk licht door de grote raampartijen. Op de begane grond bevindt zich een berging met elektra.

Loop je alvast even mee?

Begane grond:
Entree, brievenbus en bellentableau.

Eerste verdieping:
Binnenkomst in de hal, vanuit hier heb je toegang tot de verschillende vertrekken.
Aan de voorzijde van het complex bevindt zich de keuken en het balkon. Aan de achterzijde de woonkamer met uitzicht over een plantsoen en bosschage. Aansluitend de halfopen eetkamer/werkkamer. Via de naastgelegen gang ga je naar de 2 slaapkamers, badkamer en het toilet.

Het is mogelijk om van de werk-/eetkamer een extra slaapkamer te maken.

Kom gerust kijken of je van dit appartement je eigen thuis kan maken, wij laten het je graag zien.

Bijzonderheden:
– Gebruiksoppervlak 60 m²
– Woonkamer en eet-/werkkamer
– 2 slaapkamers en een balkon
– Berging op de begane grond
– Parkachtige en bosrijke omgeving
– Gunstig gelegen nabij station, natuur en uitvalswegen
– Gratis parkeren voor de deur
– Actieve VvE
– Oplevering kan op korte termijn

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Petrus Josephus Mattheus Aalberse, 1871-1948, was vanaf 1918 minister van Arbeid en van 1922-1925 tevens minister van Handel en Nijverheid. Zijn grote verdienste was de totstandkoming van de sociale wetgeving (o.m. de Arbeidswet van 1919).