Uniek in Amersfoort, Senioren 3-kamerhoekappartement gelegen op de tweede verdieping met balkon (zuid/westen) en eigen parkeerplaats. Het appartement is gelegen aan de rand van Amersfoort en grenst aan bosgebied Nimmerdor in Amersfoort Zuid. De woning maakt deel uit van het complex “De Bosrand” (55+ bewoning). Het beschikt over een lift en een gemeenschappelijke fietsenstalling; tevens is er een fraaie binnen- en buitentuin aanwezig.

Voorzieningen zoals winkels bevinden zich aan de nabijgelegen Leusderweg, maar ook de historische binnenstad van Amersfoort is goed en snel te bereiken. Er is een directe busverbinding met het centraal station en het centrum.

INDELING
Algemene entree: keurig afgesloten voorportaal met videofoon, prachtig atrium met veel lichtinval en mooi uitzicht richting het groen, hier bevinden zich tevens de trap en liftinstallatie.

TWEEDE VERDIEPING: entree appartement, ruime hal, meterkast, vrij hangend toilet met fontein geheel betegeld en neutraal afgewerkt, inpandige berging tevens van buiten te bereiken met CV installatie, wasmachine/droger aansluiting en veel bergruimte. Vanuit de lichte woonkamer met parketvloer, fraaie raampartijen voorzien van elektrische zonwering en vanaf het zonnige balkon(ca. 9 m2) heeft u een mooi uitzicht over bosgebied Nimmerdor. De open keuken beschikt over de nodige apparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast. Vanuit de hal zijn de twee in grootte variërende slaapkamers te bereiken. De grootste slaapkamer geeft toegang tot het terras. De badkamer is netjes, in lichte kleurstelling en voorzien van een douche, toilet en een wastafel.

Bijzonderheden:
• Degelijk afwerking niveau;
• Volledig geïsoleerd;
• Eigen parkeerplaats;
• Servicekosten € 254,00 per maand;
• Oplevering op korte termijn mogelijk;
• Voor bewoners vanaf 55 jaar.

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Laan die voert naar huis en landgoed van die naam. Vanaf 1880 ingericht als kindertehuis door de Maatschappij Zandbergen. Deze instelling voor jeugdhulpverlening heeft hier nog steeds haar centrale kantoor.