Starters opgelet! Droom jij er al langere tijd van om je eigen plekje te hebben in het centrum van Amersfoort? Midden in de binnenstad van Amersfoort bieden wij dit te leuke 2-kamer appartement aan. Als onderdeel van het kleinschalige appartementencomplex ligt dit letterlijk op een steenworp afstand van het “Onze Lieve Vrouweplein”. Bosje bloemen halen op de bloemenmarkt, wandelen door de stadsparken, winkelen in de Langestraat, gezellig een terrasje pakken op de hof of liever toch een dansje wagen in de Jacksons? Eigenlijk is alles lopend te bereiken. Ook Amersfoort Centraal is dichtbij.

De indeling is als volgt:
Bij binnenkomst in het appartement kom je direct in de lichte woonkamer, waarbij je uitkijkt over het stadscentrum van Amersfoort. De half open keuken is voorzien van koelkast, vriezer, gasfornuis en afzuigkap. De slaapkamer is momenteel half open, dit zou je gemakkelijk dicht kunnen maken als je dit zou willen. De toilet en badkamer lopen in elkaar over. Badkamer is voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting.

Kom je kijken? We laten het je graag zien.

Bijzonder heden:
– Gebruikersoppervlakte ca.48 m²;
– Dubbelglas;
– Binnenstad van Amersfoort
– Geliefde leefomgeving ;
– Prachtig ligging centraal in Nederland in hartje Amersfoort, op loopafstand van alle voorzieningen.
– Oplevering op korte termijn mogelijk

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Deze straat ontleent zijn naam aan het feit dat zij breder is dan de andere straten die aan de binnenzijde van de eerste stadsmuur lopen. Het gedeelte tussen Paternosterstraat en Lieve Vrouwekerkhof heette oorspronkelijk Onze Lieve Vrouwestraat (zie bij Krankeledenstraat). De naam wordt in de bronnen aangetroffen vanaf 1536.