… de voorzijde doet niet vermoeden wat dit 9 meter brede huis te bieden heeft! Ben je op zoek naar een échte gezinswoning met maar liefst 6 slaapkamers, dan is deze tussenwoning met een vrije ligging aan het water echt iets voor jou. Op een centrale en kindvriendelijke locatie binnen het Waterkwartier in de wijk Nieuwland mogen wij je deze goed onderhouden woning met oprit en 181m2 gebruiksoppervlak (incl. voormalige garage) aanbieden. De woning dateert uit 2000 en is daarmee ook volledig geïsoleerd.

Op de begane grond bevindt zich een ruime leefruimte met open keuken, een inpandige berging aan de voorzijde, achtertuin grenzend aan het water en zes slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen. Met een breedte van ruim 9 meter is de ruimte direct bij binnenkomst al voelbaar. Met 169m2 woonoppervlakte over 2 verdiepingen zijn alle vertrekken boven gemiddeld groot. Begane grond: entree met meterkast, toilet en toegang tot de inpandige garage. De tuingerichte woonkamer is over de volledige breedte van de woning gesitueerd met grote ramen en dubbele openslaande terrasdeuren, wat zorgt voor lekker veel daglicht. De open (woon)keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd, met eveneens grote raampartijen en een fijn eetgedeelte. Uiteraard is de keuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur.

Verdieping 1: een indrukwekkende bovenkomst op de overloop in de vorm van een hoefijzer. Deze overloop geeft toegang tot maar liefst 5 ruime slaapkamers, een was-/stookruimte en een ruime badkamer, voorzien van een ligbad, douche, zwevend toilet en een wastafel. Uniek detail aan deze verdieping is de oplopende plafonds in de slaapkamers, tot zelfs 4,20 meter!

Algemeen: De woning is in 2000 gebouwd en volledig geïsoleerd. Belangrijk pluspunt van deze woning is de volledig traditionele bouwwijze met ankerloze spouwmuren en hardhouten kozijnen. De achtertuin grenst direct aan het water en heeft een goed formaat van ruim 9 x 10 meter. Er kan in de zomer de gehele dag genoten worden van de zon, zelfs tot in de late uurtjes. De walbeschoeiing aan de waterzijde zorgt voor de nodige privacy. De komende jaren heb je hier overigens geen onderhoud meer aan want onlangs is de complete beschoeiing (speciale planken die worden verankerd) professioneel vervangen! Aan de voorzijde beschikt de woning over een parkeerplaats op eigen terrein. Diverse voorzieningen als scholen, winkels openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

Waar komt de straatnaam vandaan? De Mattenbies is een over de gehele wereld voorkomende plant uit de Cypergrassenfamilie. Er zijn 200 soorten. In Nederland vindt men in het wild een tiental soorten. Een aantal daarvan is zeldzaam; zeer algemeen is de matten- of stoelenbies.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de actuele waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Govaert Makelaardij heeft het huis op de juiste plek!