Heerlijk genieten in een van de groenste wijken van Amersfoort? Dat kan in dit heerlijke en betaalbare 3-kamer appartement. Hier woon je in alle rust, in je eigen park! Terwijl het station en stadscentrum slechts op fietsafstand zijn. Verscholen tussen het groen ligt, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg, dit leuke startersappartement op de tweede verdieping van een portiekflat. De woonruimte is heerlijk licht en zonnig. En je kijkt schitterend uit over het groen dat de verschillende complexen van elkaar scheidt.

Het appartement ligt op de grens van Amersfoort ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een jong gezin. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

De indeling is als volgt:
Entree/hal met garderobe, meterkast en keuken. De keuken is eenvoudig maar biedt alle mogelijkheden. Tevens is er vanuit de keuken toegang naar het balkon aan de groene en rustige achterzijde. Lichte woonkamer met grote ramen die heerlijk vrij en groen uitzicht bieden. Via de naastgelegen gang bereik je de badkamer met wastafel en douche, separaat toilet, een kleine slaapkamer en een grote slaapkamer met inbouw kast. Op de begane grond bevindt zich een ruime berging.

Kenmerken:
-bouwjaar 1957
-gebruiksoppervlakte 54 m²
-cv-ketel Remeha HR (2021)
-servicekosten ca. €102,- per maand
-eigen berging in de onderbouw (circa 6m²)
-actieve VvE
-gehele pand is door VvE voorzien van spouwmuurisolatie
-oplevering op korte termijn mogelijk

BETEKENIS VAN DE STRAATNAAM:
Pieter Jelles Troelstra, 1860-1930, Nederlands politicus en Fries dichter; 1894 een van de oprichters van de Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP). Zijn oratorisch talent bezorgde hem veel prestige. Sinds 1897 lid van de Tweede Kamer. Verkondigde november 1918 de revolutie in Nederland, die echter uitbleef.