STEL: je bent op zoek naar een goed afgewerkt huis in een leuke wijk nabij natuur, niet te ver van het centrum, met tuin op het zuiden, liefst aan het water én misschien ook als het kan duurzaam. We hebben goed nieuws: je bent geslaagd! Deze woning uit 1985 is in 2020 geheel gerenoveerd en maximaal geïsoleerd, voorzien van een hybride warmtepomp, zonnepanelen en is daarmee bijna energieneutraal! Nieuwsgierig? Kijken mag!

Doordat de wijk Schothorst op korte afstand ligt van de Amersfoortse binnenstad, is deze wijk heel populair bij jonge gezinnen. Wonen op een rustige locatie én alle gemakken en faciliteiten op korte afstand. In park Schothorst is het mogelijk om lekker een rondje te wandelen, fietsen of hardlopen. Ook zijn er tal van sportverenigingen in en rondom het park aanwezig. In winkelcentrum Schothorst kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Wil je met de trein reizen, dan ben je binnen 5 minuten fietsen op Station Schothorst. Wat wil je nog meer?

BEGANE GROND
Entree, hal, toiletruimte, ruime uitgebouwde woonkamer met schuifpui naar de serre, halfopen moderne keuken aan de voorzijde van het huis. De keuken is voorzien van grote lades, diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat. De plafonds en wanden zijn strak afgewerkt en in de uitbouw is een extra daklicht geplaatst. De gehele ruimte wordt verwarmd middels vloerverwarming.

1e VERDIEPING
Overloop, ouderslaapkamer van 17 m² met grote kledingkast (oorspronkelijk 2 kamers), 2e slaapkamer van 12 m², fraaie badkamer v.v. inloopdouche, 2e toilet, breed wastafelmeubel en designradiator.

2e VERDIEPING
Voorzolder met wasmachineaansluiting, wastafel, stookopstelling en de nodige bergruimte. De zolderkamer met dakkapel is eenvoudig te splitsten in twee kamers.

Bijzonderheden:
• energielabel A++
• 9 zonnepanelen
• kunststof kozijnen voorzien van triple glas
• hybride warmtepomp met lage temperatuur convectoren
• carport en berging aan de voorzijde van het huis
• tuin op het zuiden met terras aan het water

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
De ridderhofstad Bo(e)lenstein ligt te Maarssen aan de linkeroever van de Vecht. Het huis wordt voor het eerst genoemd in 1340 en is waarschijnlijk gebouwd door Derck van Bole, aan wiens familienaam het zijn naam zou danken.