Wij geven je alvast een aantal redenen waarom je in dit super leuke 4- kamer appartement op een super rustige locatie in de bosrijke omgeving aan de rand van het Bergkwartier wil wonen… Het appartement is van top tot teen opgeknapt met ondermeer een complete keuken met inbouw apparatuur, een strakke badkamer, strak gestucte muren, keurige vloeren, twee slaapkamers en een eetkamer en in de onderbouw een flinke berging. Kom je kijken?

Het appartement ligt in een bosrijke omgeving, waar je veel bomen ziet en grote grasvelden. Je woont hier heerlijk aan de zuidkant van de stad en dichtbij natuur- en wandelgebieden, zoals Klein Zwitserland, Den Treek en de heide bij Amersfoort-Zuid en Leusden. Een lekkere stevige wandeling met de hond of een rondje joggen kan dus direct vanuit je appartement! Verder geven de winkels en speciaalzaken aan de Leusderweg een gezellige diversiteit aan winkelaanbod. Tevens bevindt je je hier op een zeer goed bereikbare locatie; de bushalte vind je in de straat en het Centraal Station ligt ook op korte afstand. Wil je lekker gaan shoppen of uitgaan, dan fiets je in enkele minuten naar de binnenstad. Wil je met de auto op pad? Dan zit je ook goed, want je rijdt zo binnendoor of via de snelwegen richting Utrecht of Amsterdam.

De indeling is als volgt: binnenkomst in de gezamenlijke hal op de begane grond, met aan de voorzijde de brievenbussen en het bellentableau. Vanuit hier is de berging bereikbaar.

Indeling appartement (verdieping 1): via de hal zijn alle ruimten in het appartement te bereiken. Door de grote ramen in de woonkamer is het hier lekker licht. De zijkant van de woonkamer kan als eet- of slaapkamer gebruikt worden. Via deze zijkamer stap je zo het balkon op, hier geniet je volop van het uitzicht en het lekkere weer! De keuken is praktisch en licht van kleur en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een combi -oven, vaatwasser en een koel- en vrieskast. Vanuit de keuken is het tweede balkon bereikbaar. Er zijn 2 goed bemeten slaapkamers aanwezig, de hoofdslaapkamer en nog een extra kamer die je kunt gebruiken als logeerkamer of hobbykamer. Door de ramen is het in beide kamers aangenaam licht. De strakke badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel. Vanuit de centrale hal is het separate toilet bereikbaar.

Bel team Govaert, maak een afspraak en kom kijken, we laten het je graag zien!

Bijzonderheden
– Gebruiksoppervlak 61 m²
– 2 slaapkamers, eetkamer, woonkamer en 2 balkons
– Berging op de begane grond
– Verwarming en warm water door middel van c.v.-combiketel (2020).
– Parkachtige en bosrijke omgeving
– Servicekosten ca. € 141,00 per maand
– Actieve VvE met een gezonde financiële basis
– Gratis parkeren voor de deur
– Oplevering kan op korte termijn

BETEKENIS VAN DE STRAATNAAM
Deze weg was tot november 1923 onderdeel van de Appelweg. Als gevolg van de stedenbouwkundige ontwikkeling van Amersfoort werd de Appelweg op verschillende plaatsen doorsneden en werd andere naamgeving noodzakelijk. De naam werd gekozen omdat deze ook al in het verleden in gebruik zou zijn geweest. In de bronnen is daarover echter niets te vinden. Niet uitgesloten is, dat de naam Kapelweg soms werd gebruikt omdat de weg min of meer in de richting van de (verdwenen) kerk van Oud-Leusden leidt.