Whooo….. wat een mooi appartement is dit! Ben jij op zoek naar een instapklaar 2-kamer appartement met lage energiekosten, een eigen overdekte parkeerplaats en balkon op het Zuid/Westen? Dan is dit écht iets voor jou! Een centralere locatie is er bijna niet; het appartement ligt op een fantastische plek aan het stukje Leusderweg, tussen de binnenstad en de zuidkant van de stad met ook Amersfoort Centraal en de uitvalswegen naar de A1 en A28 dichtbij. Dus… kom kijken, we laten het je graag zien!

Dit luxe, energiezuinige appartement ligt op de 1e woonlaag van het kleinschalige appartementencomplex Uniq Wonen, op de kruising van de Leusderweg en de Kersenbaan. Het appartementencomplex is opgeleverd in 2016 en voldoet daarmee aan alle eisen van hedendaags comfort en is natuurlijk volledig gasloos.

Indeling is als volgt: op de begane grond bevindt zich de centrale, afgesloten entree met video intercom, trapopgang en lift. Bij binnenkomst van het appartement op de 1e verdieping tref je aan de linkerzijde eerst de toegang tot de slaapkamer. De slaapkamer bevindt zich aan de rustige galerijzijde en is voorzien van een inloopkast met wasmachineaansluiting, met hiernaast de moderne badkamer. Door de schuifdeur is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte en de badkamer is uitgerust met een wastafel, toilet en een inloopdouche. Weer terug op de gang loop je rechtdoor de keuken in. Het keukenblok bevindt zich aan de linkerkant met inbouw koelkast met vriesvak, combi magnetron/oven en een vaatwasser. Koken kan op een 4-pits ceramische plaat met daarboven een afzuigkap. Via de keuken kom je in de lichte woonkamer met schuifpui naar het balkon. Het balkon ligt op het Zuidwesten waardoor je hier elk seizoen heerlijk van de zon kunt genieten!

Dit appartement is volledig gasloos en door het gebruik van een warmtepomp ook zeer energiezuinig, ook is het complex is voorzien van zonnepanelen. De opgewekte energie wordt gebruikt voor de gemeenschappelijke ruimten en de warmte/koude pomp.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2016
– Volledig gasloos
– Energielabel A
– Gebruiksoppervlak 52m²
– Balkon op het zuidwesten
– Gedeelde fietsenberging in de onderbouw
– Eigen overdekte parkeerplaats in parkeerkelder
– De servicekosten binnen de goed beheerde VvE bedragen €144,09 per maand

BETEKENIS VAN DE STRAATNAAM? Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg.