Een heerlijk licht en vooral ruim appartement op een groene plek in een rustige wijk. Op loopafstand van winkelcentrum Euterpeplein, de historische binnenstad en park Randenbroek en nabij uitvalswegen. Achter het kleinschalige complex ligt een grote gemeenschappelijke tuin waar bewoners gebruik van kunnen maken.

Eerste verdieping
De royale hal geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is licht door de grote raampartijen en grenst aan een zijkamer. Deze kan op verschillende manieren worden gebruikt zoals eetkamer of werkruimte. De woning heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een balkon. Gelegen op het zuiden en op het noorden.

De keuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast en combimagnetron/oven. Vanuit de keuken is het 2e balkon bereikbaar die prachtig uitkijkt op de gemeenschappelijke tuin. Twee ruime slaapkamers, voorzien van vloerbedekking. De badkamer is ingedeeld met een ruime inloopdouche, wastafel en een aansluiting voor de was/droogcombinatie. Separaat toilet.

Bijzonderheden:
-Gunstige ligging op loopafstand van de binnenstad van Amersfoort;
-Servicekosten € 167,80 per maand + € 85,– voorschot stookkosten;
-Gesloten portiek met toegang tot berging;
-Bellentableau met videofoon installatie;
-Actieve Vereniging van Eigenaren;
-Gemeenschappelijke tuin;
-Vergunningsvrij parkeren;
-Oplevering op korte termijn mogelijk.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Alphonsus Johannes Maria Diepenbrock, 1862-1921, Nederlands componist, essayist en classicus. Studeerde klassieke letteren en promoveerde cum laude in 1888, als musicus autodidact. Tot zijn belangrijkste werken worden gerekend: Te Deum 1897, Die Nacht 1910, Gijsbrecht van Aemstel, 1912 en Elektra, 1920.