Altijd al gedroomd om midden in de binnenstad te wonen? Een eigen appartement voor jezelf! Dit is je kans! Weverssingel 22 A kan jouw droom werkelijkheid maken.

Stel je eens voor… lekker rustig wakker worden met een kopje koffie in het raamkozijn en terwijl je ontbijt genieten van het uitzicht op de Weverssingel en de Muurhuizen. Het geluid van de stad horen, als iedereen langzaam wakker wordt.

Binnen enkele minuten lopen ben je midden in de historische binnenstad van Amersfoort. Je kan hier genieten van de parken, winkelen in de Langestraat of gezellig een terrasje pakken op de Hof of een dansje wagen in de Jackson. Eigenlijk is alles lopend of met de fiets goed te bereiken. Ook Amersfoort Centraal is dichtbij.

Loop je alvast een rondje met ons mee?

Gedeelde portiek voor 3 appartementen, direct naast de voordeur bevindt zich een gezamenlijke berging. Via de trap loop je naar de 1e verdieping.
Bij binnenkomst in het appartement is aan de rechterkant de slaapkamer waar je heerlijk kan zitten in het raamkozijn en kan genieten van het uitzicht.
Aan de andere kant van het appartement bevindt zich de woonkamer met ook grote ramen en prachtig uitzicht. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken met wasmachine aansluiting en daarachter de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Kom je kijken? We laten het je graag zien.

Bijzonderheden:
– Ruimte voor een fiets in de fietsenberging
– De binnenstad van Amersfoort is autoluw
– Oplevering op korte termijn mogelijk
– De servicekosten bedragen € 63,- per maand

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Eén daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. De naam gaat terug op de hier gevestigde wevers en komt al in het begin van de 17e eeuw voor. Oorspronkelijk Wevers-Singel geheten.