Ben je op zoek naar een modern en ruim appartement midden in onze binnenstad? Dan ben je hier op het goede adres! Je woont hier lekker vrij op de 1e verdieping, met maar liefst 2 balkons, een royale woonkamer, 2 slaapkamers, berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats. Restaurants, winkels, cafés, je vindt ze allemaal om de hoek. En toch woon je hier ook nog eens rustig. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Op de begane grond bevindt zich de entree/hal met bellentableau, lift en trapopgang.

INDELING
Entree appartement, hal, ruime slaapkamer van 12 m² met eigen loggia, 2e slaapkamer van 8 m², badkamer met ligbad/douchecabine/wastafelmeubel, separaat toilet, inpandige bergruimte met stookopstelling en wasmachine aansluiting.

De royale woonkamer van circa 50 m² heeft veel daglichtinval door de grote raampartijen. Het is een plezierige ruimte wat veel mogelijkheden geeft voor verschillende indelingen. Het balkon heeft een open hoekligging waardoor je het grootste deel van de dag heerlijk in de zon kan vertoeven. De half open moderne keuken is in 2018 vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

BIJZONDERHEDEN
– ruim hoekappartement op 1e verdieping
– kleinschalige, ruim ontworpen gebouw (met besloten binnenplaats)
– Uitstekend geïsoleerd, dus lage energiekosten (en dus ook zomers heerlijk koel).
– gelegen in rustig gedeelte vh centrum
– hoekbalkon met ochtend/middagzon
– loggia/balkon met middag/avondzon
– eigen parkeerplaats onder het complex
– alle ruimtes zijn bereikbaar met de lift
– oplevering op korte termijn bespreekbaar

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Deze straatnaam wordt in 1480 voor het eerst in de bronnen aangetroffen. Toen er in 1531 en later pestepidemieën woedden in Amersfoort, moesten de monniken van het nabijgelegen Sint-Jansklooster hun kapel openstellen voor de pestlijders. De Kreupelstraat dankt haar naam ongetwijfeld aan deze zieken, die als gevolg van grote builen in hun liezen kreupel liepen.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de actuele waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Govaert Makelaardij heeft het huis op de juiste plek!