Prachtig groen uitzicht maar toch zo dichtbij de binnenstad van Amersfoort! Klinkt dat voor jou als muziek in de oren? Dan is dit appartement iets voor jou! Met 5 minuten fietsen ben je in de historische binnenstad van Amersfoort. Hier kan je genieten van de alle restaurants, terrassen, winkels en parken. Dit appartementencomplex is gelegen in het hippe Eemkwartier en opgeleverd in 2011. Doordat alles goed is geïsoleerd zijn de energiekosten laag. Loopafstand van NS-station, de historische binnenstad en het Eemplein. Kom je kijken? We laten het je graag zien.!

Indeling: toegang tot de centrale entree van het complex met trappenhuis en liftinstallatie.

3e verdieping: eigen entree met toegang naar slaapgedeelte en aangrenzend de wasmachine/droger en CV-ruimte. Daarnaast volgt de nette badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. De open keuken in lichte kleurstelling heeft veel bergruimte. Verder is de keuken voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koel-vriescombinatie)

De woonkamer welke gelegen is aan de rustige achterzijde van het appartementencomplex geeft veel privacy en is bijzonder licht. Over de gehele breedte van de ruimte zit een schuifvouwraampartij welke bij lekker weer als een harmonica opengeschoven kan worden en je buiten naar binnen haalt! Vanaf hier heb je een leuk uitzicht op het aangrenzende park.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 235.000,– k.k.

Algemene kenmerken:
• Direct te betrekken
• Gratis parkeerterrein voor de deur! Maar er kan ook een plek bij het appartement worden gehuurd op de afgesloten binnenruimte
• Actieve VVE, bijdrage per maand: € 100,-
• Bouwjaar 2011

WAAR KOMT DE NAAM PUNTENBURG VANDAAN?
Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde.