Ben je op zoek naar een ruim appartement met zowel de rust als de drukte binnen handbereik? Dan is het appartement aan Wiekslag 121 in Amersfoort wellicht iets voor jou!. Het appartement bevindt zich op de vijfde verdieping met een vrij uitzicht en leuke uitkijk op de Lange Jan. De fijne lichtinval en de royale woonkamer maken dit appartement dé ultieme plek voor een optimaal wooncomfort.

Natuurlijk je zal hier de handen uit de mouwen moeten steken maar… zoek je super veel ruimte voor een betaalbare prijs, kom dan zeker een keertje kijken!

Indeling is als volgt: Entree met bellentableau, en lift of trapopgang naar de 5e etage.

Indeling appartement (verdieping 5): Entree, brede hal met meterkast welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Ruime, lichte woonkamer met aansluitend de zijkamer. Deze kamer kan goed gebruikt worden als studeerkamer, eetkamer of als extra slaapkamer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het brede balkon. Dichte keuken voorzien van een klein keukenblokje en opstelling voor een boiler. Badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Separaat toilet met fontein en een tweede goed bemeten slaapkamer.

Naast de voordeur van het appartement (aan de buitenkant) zit nog een losse berging en beneden op de begane grond is ook nog een berging die bij dit appartement behoort. Fijne plek voor fietsen en wat extra bergruimte.

Overdracht: kan op korte termijn
Vraagprijs: € 230.000,-

De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE bedragen € 138,60 per maand. Voor de verwarming wordt er met een voorschot gewerkt ivm met blokverwarming.
De overdracht dient plaats te vinden bij BBD notarissen te Amersfoort.

KENMERKEN
– Gebruiksoppervlak 72 m²
– 2 slaapkamers, woonkamer en een balkon over de gehele breedte van het appartement
– 2 Bergingen: naast de voordeur en op de begane grond
– Actieve VvE met een gezonde financiële basis
– Gratis parkeren voor de deur
– Oplevering kan op korte termijn

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Beweging (slag) van de vleugel van een vogel.