Kom jij kijken bij dit appartement aan de Spreeuwenstraat?
Dit appartement is super netjes afgewerkt. Een ideale plek voor starters, stellen of alleenstaanden die opzoek zijn naar een fijn appartement vlakbij de binnenstad van Amersfoort. Gelegen aan de rand van de groengordel in de woonwijk Liendert, naast het Hogewegkwartier en het (nieuwe) zwembad.

Vlakbij het centrum van Amersfoort gelegen, prachtig gerenoveerd 4-kamer appartement. Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping en heeft een ruim balkon op het zuidwesten, hier kun je genieten van de buitenlucht met het uitzicht op de omgeving terwijl u ontspant met een goed boek of een kopje koffie. Naast het appartement bevindt zich een portiek berging en op de begane grond is nog een extra externe berging.

Je woont in een rustige omgeving met veel groen van het park dat achter het complex is gelegen. Voor de deur vind je voldoende openbare parkeerplaatsen en de ligging is zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen.

De indeling:
Vanuit de centrale hal is het appartement trap bereikbaar. Via een portiek met 2 appartementen komt u binnen in de ruime en lichte hal van het appartement. Van hier uit heeft u toegang tot alle vertrekken; de royale woonkamer biedt toegang tot het heerlijke ruime en goed op de zon liggende balkon en de naast gelegen eetkamer. Daarnaast is er nog een ruime slaapkamer. De keuken is strak afgewerkt en voorzien van inbouwapparatuur.
De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Tevens is er nog een inpandige berging.

De servicekosten bedragen €111,- per maand en voorschot stookkosten €60,- per maand.

BETEKENIS VAN DE STRAATNAAM?
Vogels uit de familie van de Zangvogels. Er bestaan 106 soorten. Oorspronkelijk waren spreeuwen waarschijnlijk bosvogels; de meeste soorten leven nu in open landschap.
Kom je kijken? We laten het je graag zien.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de actuele waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Govaert Makelaardij heeft het huis op de juiste plek!