Het markante Nefkensgebouw midden in Amersfoort is in 2019/2020 getransformeerd tot een prachtig en duurzaam woongebouw met bijzondere extra’s. Op de 2e verdieping bieden wij een 3-kamer appartement aan met een fraai en ruim terras. Er is veel aandacht besteed aan de hoogwaardige afwerking van het appartement. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een groen parkje. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Nefkens Park – Utrechtseweg 27 L- bevindt zich in hartje Amersfoort, vlakbij alle voorzieningen en de bruisende binnenstad. Het Centraal Station is letterlijk om de hoek. Op enkele minuten lopen zijn volop restaurants, een bioscoop en meerdere supermarkten te vinden. Voor een mooie boswandeling ben je met 10 minuten fietsen in het uitgestrekte landgoed Den Treek.

INDELING
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en lift.

Op de 2e verdieping leidt de inpandige galerij naar het appartement. Je komt binnen in de luxe woonkeuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals oven, vaatwasser, koel/vries combinatie en inductie koken met geïntegreerde afzuiging. Van hieruit word je aandacht al getrokken naar de zitkamer met de grote raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval. Het ruime terras biedt een ‘vrij’ uitzicht en is voorzien van een groot elektrisch zonnescherm.

Middels de fraaie glazen taatsdeur naar de hal zijn het toilet, badkamer met wastafel/inloopdouche, berging/wasruimte en de grote slaapkamer bereikbaar. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement.

In het gehele appartement ligt een mooie pvc-vloer in visgraat motief.

Het souterrain is bereikbaar met de lift en biedt een eigen parkeerplaats met oplaadpunt voor een elektrische auto en een ruime berging met elektra. Voor je fiets is er ook nog een gezamenlijke afgesloten ruimte.

Er is in het complex veel aandacht geschonken aan duurzaamheid. De elektriciteit komt deels via de zonnepanelen en verwarming vindt plaats middels het duurzame warmtenet.

BIJZONDERHEDEN
– gelegen op steenworpafstand van het centrum
– terras van 18 m² met middag-/avondzon
– voorzien van airco en vloerverwarming
– eigen parkeerplaats met oplaadpunt
– alle ruimtes zijn bereikbaar met de lift
– oplevering op korte termijn bespreekbaar

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Weg die al in de middeleeuwen vanaf de Utrechtsepoort in de richting van Utrecht voerde. Oorspronkelijk boog de weg af, volgde ongeveer het tracé van de huidige Prins Frederiklaan en ging verder over de Vlasakkers naar Soest. De huidige weg, over de Amersfoortse Berg, werd vanaf 1648 aangelegd.