Starters opgelet! Dit appartement op de bovenste verdieping oogt ruim en heeft een balkon op het zuid/westen! Wat wil je nog meer? Opzoek naar een eigen plekje voor jezelf in het centrum van Amersfoort, dan is dit iets voor jou. Op een fantastische locatie, vlakbij het bruisende centrum van Amersfoort, mogen we je dit leuke appartement op de bovenste woonlaag met aparte slaapkamer en een balkon op het zuid/westen aanbieden. Kom kijken, we laten het je graag zien!

Het appartement behoort tot een kleinschalig appartementencomplex welke netjes is afgewerkt, gelegen op loopafstand van het oude stadscentrum en vanwege de ligging op de vierde verdieping heb je een heerlijk vrij uitzicht over het groene Amersfoort-zuid. In de kelder van het complex bevindt zich de berging en in het andere deel van de kelder bevindt zich de parkeergarage, waar soms parkeerplaatsen te huur worden aangeboden binnen de VvE.

De indeling is als volgt: centrale entree, hal met trappenhuis en lift, entree, gang, intercom, badkamer met douche, wastafel, toilet, radiator en wasmachine/droger aansluiting. Woonkamer met balkon met vrij uitzicht op het zuid/westen, neutrale witte keuken geplaatst in 2008 voorzien van oven, keramische kookplaat, vaatwasser en losse koelkast. Vaste kast met veel bergruimte en een keurig afgetimmerde kast met cv-opstelling. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement met Velux dakraam en is zeer efficiënt ingedeeld met ruimte voor een tweepersoonsbed en een inbouwkledingkast. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche, toilet en wasmachine aansluiting. In de onderbouw is er tevens een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig.

Bijzonderheden:
• Ideale starterswoning
• Prachtige ligging op loopafstand van het centrum en centraal station;
• Berging in de onderbouw;
• Voorzien van lift;

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Kortom, dit appartement op het Prinses Julianaplein biedt een unieke kans om comfortabel te wonen in een levendige omgeving. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging met een van onze makelaars!

BETEKENIS VAN DE STRAATNAAM?
Juliana Louise Emma Marie Wilhelmina, 1909-2004, koningin der Nederlanden 1948-1980, prinses van Oranje-Nassau, hertogin van Mecklenburg, dochter van koningin Wilhelmina en Hendrik van Mecklenburg-Schwerin. Huwde 1937 Bernhard, prins van Lippe-Biesterfeld. Uit dit huwelijk werden vier dochters geboren. Dit plein heette 25 mei 1909-27 januari 1914 Julianaplein. Bij besluit van de burgemeester waarnemend de taak van de gemeenteraad van 23 februari 1942 nr. 49, werd de naam gewijzigd in Arnhemseplein; dit besluit werd 17 januari 1946 ingetrokken.