pssst… wordt dit jouw 1e eigen appartement? Binnen dit statige herenhuis aan de Stadsring mogen we je dit strakke en stijlvolle appartement op de begane grond met kelder en eigen stadstuin aanbieden! Het pand is van zowel architectonisch, stedenbouwkundig als cultuurhistorisch van bijzondere betekenis en derhalve een gemeentelijk monument. Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die je hier geboden wordt is echt uniek. Binnen vijf minuten lopen ben je in hartje binnenstad of loop de je supermarkt om de hoek binnen, met 10 minuten ben je op Amersfoort CS en via de Stadsring zijn de uitvalswegen uiteraard makkelijk te bereiken. Kortom, hier woon je in een charmante villa aan de Stadsring met alle voorzieningen op loopafstand dus…kom kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: je komt binnen bij de gezamenlijke entree met trappenhuis naar de eerste en tweede verdieping. Dit appartement kom je binnen op de begane grond met woonkamer en keuken die is uitgerust met alle nodige apparatuur. Kelder (stahoogte!) voor de nodige opslag. Doorgang naar de achterzijde me de slaapkamer met strakke badkamer met wastafel en inloopdouche en het separate toilet. Aan de achterzijde bevindt zich de flinke slaapkamer en de toegang naar de zonnige tuin. Alle wanden zijn voorzien van glad stucwerk en de vloeren zijn belegd met een mooie eiken laminaatvloer.

Je hoeft hier niet te klussen, laat de verhuiswagen maar voorrijden en wonen maar!

De servicekosten binnen de goed beheerde VvE bedragen €101,85 per maand. Voorschot electra en water €125,00 per maand (eigen meters). Het schilderwerk buitenom en het voegwerk wordt momenteel uitgevoerd in opdracht van verkoper.

Projectnotaris BBD notarissen te Amersfoort

Waar komt de straatnaam vandaan? Tot de jaren vijftig van de vorige eeuw stroomde hier een gracht. De ontwikkeling van Amersfoort en het toenemende verkeer noopten tot het dempen van de gracht. Aanvankelijk Rondweg geheten (besluit van 29 juli 1958); vervolgens werd tot in 1961 overwogen om een andere naam te kiezen, maar het bleef tot het rb. van 1966 bij Rondweg. Voor de naam Stadsring werd gekozen omdat die beter aansloot bij het stelsel van wegen buiten de oude binnenstad.