Zin om je handen uit je mouwen te steken en het écht helemaal eigen te maken? Komt een garage ook goed van pas? Dan is deze woning aan de Grasmaat iets voor jou!
Deze ruime hoekwoning met garage beschikt over 4 slaapkamers, en heeft een achtertuin op het zuiden. Gelegen in Hoevelaken, in een kindvriendelijke buurt, vlakbij het Hoevelaakse bos, het winkelcentrum met winkels en supermarkten op loopafstand. Ook diverse uitvalswegen zijn op 5 minuten te bereiken, zoals de A1 en A28.

Loop je mee?
De indeling is als volgt: bij binnenkomst in de entree, bevindt de toilet en meterkast in de gang. Ruime woonkamer met half open keuken, en deur naar de achtertuin. De eerste verdieping heeft 4 slaapkamers, en een badkamer met toilet, douche en wastafel.
De tweede verdieping is een fijne ruime bergzolder, waar de cv-ketel zich bevindt. Wanneer je hier dakramen in maakt, zou je er een extra slaapkamer van kunnen maken. Toegang tot de garage heb je zowel vanaf de voortuin als de achtertuin.

Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Bijzonderheden:
– Ruime hoekwoning met garage
– Energielabel B
– Dichtbij het Hoevelakense Bos
– Kindvriendelijke buurt
– Projectnotaris: BolscherBrugDeijl Notarissen te Amersfoort

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de actuele waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Govaert Makelaardij heeft het huis op de juiste plek!