Binnen dit statige herenhuis aan de Stadsring mogen we je dit strakke en stijlvolle appartement op de begane grond met eigen stadstuin/ patio aanbieden! Het pand is van zowel architectonisch, stedenbouwkundig als cultuurhistorisch van bijzondere betekenis en derhalve een gemeentelijk monument. Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die je hier geboden wordt is echt uniek.

Binnen vijf minuten lopen ben je in hartje binnenstad of loop de je supermarkt om de hoek binnen, met 10 minuten ben je op Amersfoort CS en via de Stadsring zijn de uitvalswegen uiteraard makkelijk te bereiken. Kortom, hier woon je in een charmante villa aan de Stadsring met alle voorzieningen op loopafstand dus…kom kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: vanuit de entree kom je binnen in de hal, waar zich het toilet, de badkamer en de bijkeuken/ wasruimte zich bevinden. Er is voldoende ruimte voor een garderobekast. Via de tussendoor kom je binnen in de woonkamer, met open keuken met inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de patio, en de slaapkamer. Het appartement is voorzien van een airco.

De servicekosten binnen de goed beheerde en actieve VvE bedragen €134,74 per maand

Bijzonderheden:
– Momenteel wordt al het buitenschilderwerk en voegwerk gedaan zodat het voor de komende jaren weer goed op orde is
– VvE bijdrage voorschot voor elektra en water (eigen meters) €100,00
– Projectnotaris BBD Notarissen te Amersfoort

WAAR KOMT DE STRAATNAAM VANDAAN?
Tot de jaren vijftig van de vorige eeuw stroomde hier een gracht. De ontwikkeling van Amersfoort en het toenemende verkeer noopten tot het dempen van de gracht. Aanvankelijk Rondweg geheten (besluit van 29 juli 1958); vervolgens werd tot in 1961 overwogen om een andere naam te kiezen, maar het bleef tot het rb. van 1966 bij Rondweg. Voor de naam Stadsring werd gekozen omdat die beter aansloot bij het stelsel van wegen buiten de oude binnenstad.