Altijd al willen wonen in een twee-onder-een-kapwoning in een charmante laan in het Amersfoortse Bergkwartier? Dan is dit wat voor jou! Zeker als je niet alleen een ruim huis zoekt, maar ook een fors perceel van 365m2, garage én een bijgebouw verdeeld over twee lagen van 40m2. De Brederolaan is een gezellige en ook rustig straat waar bijna iedereen elkaar kent en de kinderen nog prima op straat kunnen spelen. Praktisch om de hoek vind je aan de Leusderweg een keur aan gezellige winkels, speciaalzaken en enkele supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Met een paar minuten wandelen ben je al bij de populaire basisschool De Bolster. Ook zijn er meerdere middelbare scholen in de buurt. Even de stad in? Je bent er zo!

Natuurlijk, je gaat deze woning aanpakken maar de basis is heel degelijk en de combinatie van het huis, de garage, tuin en bijgebouw zorgen ervoor dat je hier jaren met plezier kunt wonen.

Indeling is als volgt: bij binnenkomst in de hal, heb je toegang tot de woonkamer en de dichte keuken, kelderkast en toilet. Het is zeker mogelijk om de keuken open te breken en bij de woonkamer te betrekken, en/ of naar achter uit te bouwen. De achtertuin is bijna 30 meter diep en ligt heerlijk vrij. In de achtertuin bevindt zich ook de garage en de berging. De achtertuin en garage zijn ook bereikbaar via de inrit aan de zijkant van de woning.

Op de eerste verdieping bevinden er drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafel en heeft vloerverwarming

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een slaap/werkkamer en de ruime overloop met cv-ketel en wasmachine aansluiting. Je hebt de mogelijkheid om deze op te delen in meerdere kamers en een badkamer.

Bijzonderheden: – Charmante twee-onder-een-kapwoning met topgevel – Achtertuin van bijna 30 meter diep – Netto gebruiksoppervlak van 118 m2 (exclusief bijgebouw) – Gelegen in het Bergkwartier te Amersfoort

Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de actuele waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling.

Govaert Makelaardij heeft het huis op de juiste plek! Waar dankt deze straat zijn naam aan? Gerbrand Adriaensz. Bredero, 1585-1618, Nederlands dichter; genoot behoorlijk onderwijs: hij kende Frans, mogelijk Engels en misschien wat Latijn; aanvankelijk opgeleid tot schilder. Schreef niet in hoogdravende taal maar in plat Amsterdams over het straatleven. Van hem is de beroemde uitspraak: ’t kan verkeeren’.