De grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) organiseert twee keer per jaar de NVM Open Huizen Dag. Het doel van deze dag is om verkopers en potentiële kopers op een laagdrempelige manier bij elkaar te brengen. Ben je op zoek naar een koopwoning, dan is de NVM Open Huizen Dag een uitgelezen kans om je droomhuis te vinden. Wil je je huis juist verkopen, dan zal je ongetwijfeld veel kijkers krijgen.

Voordelen van de Open Huizen Dag voor kopers

De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op 1 april 2017. De vorige editie deden ruim 31.000 woningverkopers mee. De kans is dus behoorlijk groot dat je op 1 april een woning bezoekt die je aanspreekt. Een van de voordelen van de Open Huizen Dag voor potentiële kopers is, de naam van de dag zegt het natuurlijk al, dat er geen officiële bezichtigingsafspraak gemaakt hoeft te worden. Zo kunnen je als koper kosteloos en vrijblijvend oriënteren.

Voordelen van de Open Huizen Dag voor verkopers

Behoor je tot de verkopers? Ook dan kun je profiteren van tal van voordelen. Omdat alle vrijblijvende bezichtigingen op één dag plaatsvinden, hoef je als verkoper je woning niet iedere keer weer op orde te maken. Onze tip voor verkopers blijft echter wel: zorg dat je huis eruit springt ten opzichte van concurrerende woningen. Een potentiële koper heeft tijdens de Open Huizen Dag namelijk de keuze uit gemiddeld 6 woningen.

Extra promotie op Funda

Daarnaast is de Open Huizen Dag interessant voor verkopers omdat hun woning extra wordt gepromoot op funda.nl. En zeker nu steeds meer mensen hun zoektocht naar een nieuwe woning starten op het internet, is dit een zeer interessante bijkomstigheid.

Kopen of verkopen? Schakel Govaert Makelaardij in als partner!

Kopen of verkopen? Meer informatie over de NVM Open Huizen Dag? Bij Govaert staan we voor je klaar met passend advies en begeleiden we ieder proces op een persoonlijke en betrokken manier. Ongeacht of je nu wil kopen of verkopen. Hou ons woningaanbod de komende dagen in de gaten voor updates omtrent de Open Huizen Dag!