Natuurlijk, de afdeling Makelaardij en de afdeling Verhuur & Beheer heeft ieder zijn eigen discipline. De kracht van Govaert is dat juist deze combinatie de complete organisatie sterker maakt. Gaat het om wonen in algemene zin, dan biedt Govaert een totaaloplossing.

Hugo Drost | afdeling Verhuur & Beheer

Zo hebben we al jaren in alle disciplines de woning op de juiste plek. Hugo Drost is met zijn afdeling Verhuur & Beheer verantwoordelijk voor een juiste en correcte afhandeling van verhuurprocessen. Dankzij zijn uitgebreide netwerk en zijn eigentijdse manier van werken vormt hij al jaren de juiste schakel tussen particuliere woningbezitters en betrouwbare huurders, investeerders en beleggers. “Goede inkomsten behalen uit verhuur van woningen van studentenkamer tot villa zonder dat het veel tijd en moeite kost: slimme verhuurders laten het aan Govaert over”, concludeert Hugo.

Arne Hopstaken & Jeldrik van Rhijn | afdeling Makelaardij

Waar Hugo zorgt voor woongeluk in de huursector, doen Arne Hopstaken en Jeldrik van Rhijn dat in de koop- en verkoopsector. Het kopen of verkopen van een woning begint bij hem altijd met een persoonlijk gesprek en een goede kop koffie. Tijdens dit gesprek legt hij standaard de nadruk op de woonwensen van de klant. “Vervolgens houden we het woningaanbod continu voor de klant in de gaten”, stelt Arne, die altijd proactief zoekt naar innovatieve oplossingen. Jeldrik vult aan: “Is er een woning beschikbaar die precies voldoet aan de wensen of zijn er interessante ontwikkelingen op de woningmarkt, dan kan de klant direct een telefoontje verwachten.”

Als eerste op de hoogte van woningupdates?

Als potentiële koper, verkoper, huurder of verhuurder op de hoogte blijven van de laatste woningupdates? Like en volg de algemene Facebookpagina van Govaert Makelaardij, Verhuur & Beheer en lees onze blogs! Recensies van onze klanten vind je op onze Funda-pagina.