Rutte, Klaver of Roemer? Pechtold of Thieme misschien? Op 15 maart doen maar liefst 28 politieke partijen mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. Logisch dat je even de tijd neemt om een kieswijzer in te vullen. Voor het verkopen van je woning heb je echter geen kieswijzer nodig. Wel een goede betrouwbare makelaar.

‘Govaert: partij van de verkoop’. Natuurlijk, het klinkt ludiek. En toch zijn we tegelijkertijd zeer serieus met ons vak bezig. We hebben immers al meer dan 70 jaar het huis op de juiste plek in Amersfoort en omstreken. Als makelaars handelen we specifiek vanuit de behoefte van jou als klant. Een huis verkopen doe je niet iedere dag, en dat snappen we maar al te goed. Je krijgt te maken met tal van zaken waar je voor je gevoel wellicht te weinig kennis van hebt of simpelweg geen tijd voor vrij kunt maken. Logisch dat de behoefte aan professionele ondersteuning groot is.

Positief gestemd

Wie zichzelf bestempelt als de partij van de verkoop heeft vanzelfsprekend wat te bewijzen. We zijn daarom niet bang om onze Funda-beoordelingen met je te delen. Het overgrote deel van de mensen dat in het verleden voor Govaert koos, is positief gestemd. Een greep uit de reviews:

“Govaert is een prettige, makkelijk te benaderen en behulpzame makelaar. Neemt je het werk maar vooral de zorgen rondom de verkoop van de woning uit handen.”

“Govaert was betrokken bij de aankoop van ons huis, 15 jaar geleden. De positieve ervaringen van toen hebben we ook weer tijdens de verkoop van het huis ervaren. De communicatie verloopt goed en de woning was vlot verkocht.”

Huis verkopen? Kies de partij van de verkoop!

Nog steeds aan het twijfelen op wie je gaat stemmen? Onthoud goed: in de zoektocht naar een geschikte verkoopmakelaar hoef je niet lang te dubben. Maak telefonisch een afspraak met Govaert via 033-463 0444. Direct een mailtje sturen mag natuurlijk ook.