Wanneer je een huis wilt kopen of verkopen, dan benader je een makelaar. Bij hen krijg je de expertise die nodig is om de koop of verkoop in goede banen te leiden. Zo weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt, dat je niet te veel betaalt bij een aankoop en juist voldoende ontvangt bij verkoop. Dat weet vrijwel iedereen, maar wist je dat er ook makelaars bestaan die gespecialiseerd zijn in het huren en verhuren van woningen?

Als makelaar hebben we waardevolle verbindingen tussen particuliere woningbezitters, beleggers, investeerders en betrouwbare huurders. Vanwege dit vak is ons netwerk erg groot en onze kennis van de regelgeving omtrent kopen én huren dusdanig dat wij al jaren ook succesvol huren en verhuren.

Alles onder één dak

Stel, je bent investeerder en je koopt (via Govaert uiteraard) één of meerdere panden voor de verhuur. Wat dan? Aan welke regels moet je je houden? En hoe kom je eigenlijk aan huurders? Met dit soort vragen kun je ook bij ons terecht. Govaert houdt zich al jaren bezig met de verhuur van panden voor particulieren en beleggers. We beperken ons niet tot alleen de koop en verkoop. Dat is het mooie van onze aanpak, bij ons heb je letterlijk alles onder één dak.

Begeleiding en bemiddeling

Wij bemiddelen voor zelfstandige en onzelfstandige wooneenheden, maar ook voor studio’s, appartementen en studentenkamers. Je kunt als huurder én als verhuurder bij ons terecht voor het begeleiden van bezichtigingen, uitgebreide screeningstrajecten en het opstellen van het huurcontract. Als ervaren huurbemiddelaars zorgen we ervoor dat de overeenkomst tussen verhuurder en huurder op een prettige manier tot stand komt. Bovendien kunnen we ook het beheer en onderhoud overnemen waar nodig en gewenst. Kortom; deze makelaar doet meer dan alleen kopen en verkopen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheid om jouw huis te verhuren? Op zoek panden om te verhuren? Of gewoon kennis maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!