Bij een nieuwe website hoort een nieuwe bedrijfsvideo. Althans, dat dachten we toen onze ideeën over een nieuwe online uitstraling ter sprake kwamen. Als organisatie heb je soms de meest prachtige ideeën op het gebied van marketing, maar de realisatie ervan is een ander verhaal. Gelukkig pakken we bij Govaert graag door. Niet alleen als het gaat om makelaardij, verhuur en beheer, maar ook als het gaat om communicatie en uitstraling.

Govaert in woord en beeld

Maar hoe breng je een bedrijf en een team van enthousiaste makelaars op representatieve wijze in beeld? Natuurlijk: onze aanpak is anders dan die van andere makelaarskantoren. Bij Govaert zetten we ons op een geheel eigen manier in op transparantie en betrokkenheid, uiteraard met een persoonlijke twist. We kunnen het leuk vertellen. Maar vangen in een aantal leuke shots? Dat is toch een ander verhaal. Het heeft ons er echter niet van weerhouden om het te proberen.

Bedrijfsvideo als resultaat

Het resultaat? Dat vind je hieronder. Wij kunnen met gepaste trots stellen dat we er heel blij mee zijn. We zijn benieuwd wat jij vindt!