Morgen -1 oktober- zijn landelijk tienduizenden huizen vrij te bezichtigen op de NVM Open Huizen Dag. Ben je op zoek naar een nieuw huis? Dan is de Open Huizen Dag een uitgelezen moment om je droomwoning uit te zoeken. Wil je verkopen in plaats van kopen? Dan is morgen een mooi moment om je woning ‘in de etalage te zetten’.

NVM Open Huizen Dag in Amersfoort

Meerdere klanten van Govaert hebben besloten deel te nemen aan de Open Huizen Dag. Morgen is voor deze verkopers een goed moment om te zien hoe hun huis in de markt ligt. Kopers die op zoek zijn naar een ruime, perfect onderhouden 2-onder-1-kapwoning nabij bosgebied en op korte afstand van sportvelden, golfclub De Hoge Kleij, Dierenpark Amersfoort, het NS-hoofdstation en het stadscentrum kunnen het herenhuis aan de Prins Bernhardlaan 31 bezoeken.

Op zoek naar een moderne en comfortabele eengezinswoning? Dan bevindt jouw droomwoning zich misschien wel aan de Rijpstraat 34, vlakbij diverse scholen, winkels en uitvalswegen naar verschillende snelwegen. Dit huis -bouwjaar 2007- heeft onder andere een grote open zolder met bergruimte, drie ruime slaapkamers en een volledig betegelde badkamer met douche, wastafelmeubel en aansluiting voor een tweede toilet.

Liever net iets buiten Amersfoort wonen? Ook in het centrum van Leusden staat een prachtig huis te koop. De maisonnettewoning De Kervershilt 31 is van alle gemakken voorzien: ruime living, complete keuken, balkon, slaapkamer van 20 m² en 10 m², nieuwe badkamer met onder andere regendouche, vliering, houten vrijstaande berging en zonnige daktuin.

Zowel de woning aan de Prins Bernhardlaan, De Kervershilt als de woning aan de Rijpstraat is morgen te bezoeken tussen 11.00 en 15.00 uur. Kom vooral kijken!