Social media strategie

Het maximale bereiken, ook met social media…

Natuurlijk bij Govaert Makelaardij.

Sociale netwerken zijn een groot onderdeel van onze socialmedia-strategie. 10,4 miljoen Nederlanders zijn dagelijks op social media actief. De kans is groot dat ook jouw toekomstige koper op social media te vinden is!

Met onze innovatieve en bewezen socialmedia-strategie bereiken wij zoveel mogelijk potentiële kopers binnen de doelgroep, en op het juiste moment. De ervaring leert dat meer en optimaal bereik tot het beste verkoopresultaat leidt.

Onze socialmedia-strategie bestaat uit twee onderdelen. Betaalde advertenties en contentstrategie. Beide onderdelen lichten we graag toe.

Betaalde advertenties

Meer dan een kwart van de mensen die een koopwoning zoekt, is niet geregistreerd bij de bekende online woningportalen? Dit betekent dat we deze groep mensen op een andere manier moeten bereiken. Daarom draait er geavanceerde meetsoftware op de aanbodsectie van onze website. Meetsoftware waarmee wij kunnen vaststellen welk type mensen naar jouw woning kijkt.

Vervolgens zetten wij slimme, geoptimaliseerde advertenties uit bij specifiek die doelgroep voor de woning. Facebook beloont ons niet voor niets met de hoogste kwaliteits- en relevantiescores in de markt als het onze advertenties betreft!

 

Contentstrategie

Naast een goede, betaalde advertentiestrategie is ook contentstrategie belangrijk. ‘Contentstrategie’ betekent in het Nederlands ‘inhoudstrategie’. Wat we daarmee bedoelen? Het verhaal van jouw woning meer inhoud geven.

Natuurlijk geven wij een zo actueel mogelijk beeld van de woning. Wanneer je vervolgens als verkoper van het huis een ‘thuis’ maakt, door jouw persoonlijke woonervaring te delen dan wordt de woning waardevoller.

Deze content publiceren wij op een webpagina die je zelf beheert en kunt delen op social media. Upload leuke foto’s van het gezellige centrum of de zonsopgang vanuit het dakraam. Geef op de kaart aan waar je handig kunt parkeren, welke supermarkten er in de buurt zijn of andere faciliteiten die de buurt zo aantrekkelijk maken.

Hiermee creëren we meer bereik en dat zal tot een beter verkoopresultaat leiden.

Wil je ook met maximaal online-bereik jouw huis verkopen? Dan zit je goed bij Govaert Makelaardij.

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Hugo Drost

Daadkrachtig, geïnteresseerd en houdt van gezelligheid.

Blog

21 juni 2022

Meer kansen voor woningkopers tot 35 jaar

Waar de afgelopen jaren vrijwel alleen maar berichten naar buiten kwamen over lagere hypotheekrentes en stijgende verkoopprijzen zijn de eerste maanden van 2022 positiever. In deze blog hebben we het over de stijgende kansen voor jonge huizenbezitters. Verder lezen
26 april 2022

Meer aanbod en lichte prijsdaling in 1e kwartaal 2022.

Het eerste kwartaal van 2022 is alweer voorbij. En dat betekent dat het NVM de marktinformatie van koopwoningen in januari, februari en maart bekend heeft gemaakt. Onderstaand vind je de belangrijkste cijfers voor Amersfoort en omstreken. Verder lezen
28 maart 2022

Minder hypotheek door private lease

Maak je gebruik van private lease en wil je een nieuwe woning kopen? Grote kans dat je hypotheek lager uitvalt dan gedacht. In deze blog leggen we uit waarom dat is. Verder lezen
25 februari 2022

Opkoopverbod voor beleggers op de Amersfoortse woningmarkt

Al jarenlang stijgen de huizenprijzen in Nederland. Waardoor het met name voor starters bijna  onmogelijk wordt om een woning te kopen. De gemeente Amersfoort gaat daar tegen optreden. In deze blog lees je wat de gemeente Amersfoort gaat doorvoeren. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden