Social media strategie

Het maximale bereiken, ook met social media…

Natuurlijk bij Govaert Makelaardij.

Sociale netwerken zijn een groot onderdeel van onze socialmedia-strategie. 10,4 miljoen Nederlanders zijn dagelijks op social media actief. De kans is groot dat ook jouw toekomstige koper op social media te vinden is!

Met onze innovatieve en bewezen socialmedia-strategie bereiken wij zoveel mogelijk potentiële kopers binnen de doelgroep, en op het juiste moment. De ervaring leert dat meer en optimaal bereik tot het beste verkoopresultaat leidt.

Onze socialmedia-strategie bestaat uit twee onderdelen. Betaalde advertenties en contentstrategie. Beide onderdelen lichten we graag toe.

Betaalde advertenties

Meer dan een kwart van de mensen die een koopwoning zoekt, is niet geregistreerd bij de bekende online woningportalen? Dit betekent dat we deze groep mensen op een andere manier moeten bereiken. Daarom draait er geavanceerde meetsoftware op de aanbodsectie van onze website. Meetsoftware waarmee wij kunnen vaststellen welk type mensen naar jouw woning kijkt.

Vervolgens zetten wij slimme, geoptimaliseerde advertenties uit bij specifiek die doelgroep voor de woning. Facebook beloont ons niet voor niets met de hoogste kwaliteits- en relevantiescores in de markt als het onze advertenties betreft!

 

Contentstrategie

Naast een goede, betaalde advertentiestrategie is ook contentstrategie belangrijk. ‘Contentstrategie’ betekent in het Nederlands ‘inhoudstrategie’. Wat we daarmee bedoelen? Het verhaal van jouw woning meer inhoud geven.

Natuurlijk geven wij een zo actueel mogelijk beeld van de woning. Wanneer je vervolgens als verkoper van het huis een ‘thuis’ maakt, door jouw persoonlijke woonervaring te delen dan wordt de woning waardevoller.

Deze content publiceren wij op een webpagina die je zelf beheert en kunt delen op social media. Upload leuke foto’s van het gezellige centrum of de zonsopgang vanuit het dakraam. Geef op de kaart aan waar je handig kunt parkeren, welke supermarkten er in de buurt zijn of andere faciliteiten die de buurt zo aantrekkelijk maken.

Hiermee creëren we meer bereik en dat zal tot een beter verkoopresultaat leiden.

Wil je ook met maximaal online-bereik jouw huis verkopen? Dan zit je goed bij Govaert Makelaardij.

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Hugo Drost

Daadkrachtig, geïnteresseerd en houdt van gezelligheid.

Blog

28 november 2022

Tips om een huis te verkopen in een afkoelende woningmarkt

Het heeft jaren geduurd, maar eindelijk is het zover! De woningmarkt koelt af en dat is gunstig voor iedere huizenkoper. Toch zijn er wel aandachtspunten bij het kopen van een huis. Denk aan inflatie, rentestijging en hogere energieprijzen. In deze blog behandelen we een aantal tips, waardoor je ook in een afkoelende woningmarkt jouw huis kan verkopen. Verder lezen
21 oktober 2022

Woningmarkt regio Amersfoort positiever dan landelijke gemiddelde

Het derde kwartaal van 2022 is voorbij. De afgelopen weken kwamen er al positieve berichten naar buiten over een kanteling op de woningmarkt. De NVM heeft de marktinformatie voor juli, augustus en september vrijgegeven. Onderstaand vind je de belangrijkste cijfers voor Amersfoort en omstreken. Verder lezen
4 oktober 2022

Woningmarkt voorstellen Prinsjesdag 2022

De derde dinsdag van september is geweest. En dat betekent dat het kabinet tijdens Prinsjesdag de plannen voor 2023 heeft toegelicht. De voorstellen zijn pas definitief zodra de Tweede en Eerste kamer ze hebben geaccordeerd. In deze blog lichten we de belangrijkste voorstellen alvast uit. Verder lezen
26 augustus 2022

Een meer stabiele woningmarkt op komst?

De afgelopen weken zijn er meerdere berichten gepubliceerd vanuit het Kadaster, hypotheekaanbieders en makelaars. Daarin worden de huidige marktontwikkelingen besproken en de gevolgen op de woningmarkt. In deze blog zetten wij de ontwikkelingen op een rijtje. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden