Social media strategie

Het maximale bereiken, ook met social media…

Natuurlijk bij Govaert Makelaardij.

Sociale netwerken zijn een groot onderdeel van onze socialmedia-strategie. 10,4 miljoen Nederlanders zijn dagelijks op social media actief. De kans is groot dat ook jouw toekomstige koper op social media te vinden is!

Met onze innovatieve en bewezen socialmedia-strategie bereiken wij zoveel mogelijk potentiële kopers binnen de doelgroep, en op het juiste moment. De ervaring leert dat meer en optimaal bereik tot het beste verkoopresultaat leidt.

Onze socialmedia-strategie bestaat uit twee onderdelen. Betaalde advertenties en contentstrategie. Beide onderdelen lichten we graag toe.

Betaalde advertenties

Meer dan een kwart van de mensen die een koopwoning zoekt, is niet geregistreerd bij de bekende online woningportalen? Dit betekent dat we deze groep mensen op een andere manier moeten bereiken. Daarom draait er geavanceerde meetsoftware op de aanbodsectie van onze website. Meetsoftware waarmee wij kunnen vaststellen welk type mensen naar jouw woning kijkt.

Vervolgens zetten wij slimme, geoptimaliseerde advertenties uit bij specifiek die doelgroep voor de woning. Facebook beloont ons niet voor niets met de hoogste kwaliteits- en relevantiescores in de markt als het onze advertenties betreft!

 

Contentstrategie

Naast een goede, betaalde advertentiestrategie is ook contentstrategie belangrijk. ‘Contentstrategie’ betekent in het Nederlands ‘inhoudstrategie’. Wat we daarmee bedoelen? Het verhaal van jouw woning meer inhoud geven.

Natuurlijk geven wij een zo actueel mogelijk beeld van de woning. Wanneer je vervolgens als verkoper van het huis een ‘thuis’ maakt, door jouw persoonlijke woonervaring te delen dan wordt de woning waardevoller.

Deze content publiceren wij op een webpagina die je zelf beheert en kunt delen op social media. Upload leuke foto’s van het gezellige centrum of de zonsopgang vanuit het dakraam. Geef op de kaart aan waar je handig kunt parkeren, welke supermarkten er in de buurt zijn of andere faciliteiten die de buurt zo aantrekkelijk maken.

Hiermee creëren we meer bereik en dat zal tot een beter verkoopresultaat leiden.

Wil je ook met maximaal online-bereik jouw huis verkopen? Dan zit je goed bij Govaert Makelaardij.

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Hugo Drost

Daadkrachtig, geïnteresseerd en houdt van gezelligheid.

Blog

24 februari 2023

Starters kunnen slechts 3,4% van de koopwoningen in Nederland financieren

In januari 2023 was er voor het eerst in negen jaar sprake van een daling van de huizenprijzen. De huizenprijzen daalden met maar liefst 6,4%. De gemiddelde prijs van een huis is met 447.000 euro toch ver buiten bereik van de gemiddelde alleenstaande starter. Verder lezen
31 januari 2023

Kopers opgelet! Ook in Amersfoort dalen de huizenprijzen.

In de provincie Utrecht dalen de huizenprijzen gemiddeld harder dan in andere provincies. Amersfoort is daarin geen uitzondering. Met een gemiddelde huizenprijs van 461.252 euro is de huizenprijs in onze regio met 7,3% gedaald ten opzichte van een jaar geleden. Het Nederlands gemiddelde ligt op een daling van 6,4%. Verder lezen
6 januari 2023

De woningmarkt koelt af: dit is het effect op jongeren en starters

De woningmarkt koelt af, de gekte lijkt voorbij te zijn na een jarenlange stijging van de huizenprijzen. De prijzen dalen en woningen staan langer te koop, waardoor er meer aanbod is. Dit blijkt onder andere uit het feit dat kopers een lagere hypotheek afsluiten. In deze blog lees je het effect hiervan op jongeren en starters. Verder lezen
28 november 2022

Tips om een huis te verkopen in een afkoelende woningmarkt

Het heeft jaren geduurd, maar eindelijk is het zover! De woningmarkt koelt af en dat is gunstig voor iedere huizenkoper. Toch zijn er wel aandachtspunten bij het kopen van een huis. Denk aan inflatie, rentestijging en hogere energieprijzen. In deze blog behandelen we een aantal tips, waardoor je ook in een afkoelende woningmarkt jouw huis kan verkopen. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden