Mooi appartement op prachtige locatie in een groene en bosrijke omgeving in Amersfoort-Zuid gelegen ruim 3-kamerappartement van ca. 130m2 (inclusief zonnig balkon van ca. 10 m2 op het zuidoosten) met een ruime woonkamer van ca. 50 m2 en een eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.

Het appartement, welke is gelegen op de tweede woonlaag, is goed onderhouden. Badkamer en keuken zijn in lichte kleurstelling uitgevoerd. Verwarming door middel van CV. Het appartement maakt deel uit van het complex Amersberg, een in 1989 opgezet kleinschalig appartementengebouw met diverse bijzonderheden zoals een binnentuin, fraai aangelegde tuin rondom en een parkeerkelder. Actieve Vereniging van Eigenaren welke zorgdraagt voor de goede staat van onderhoud van het gebouw. Een aantal diensten zijn ondergebracht bij het naastgelegen Berghotel, zoals beheer en onderhoud van het park en het ophalen van huisvuil. Als extra service kan gebruik worden gemaakt van de fitnessruimte in het Berghotel.

De Anna Paulownalaan is een zijstraat van de Utrechtseweg, een zeer gunstige uitvalsweg naar de binnenstad en het centraal station, maar ook diverse snelwegen. Naast de eigen parkeerplaats in de onderbouw is er naast het complex nog parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers aanwezig.

Indeling:
Woonverdieping: via de binnentuin bereikbare royale hal/entree met meterkast.
Toilet. Poggenpohl keuken in neutrale kleurstelling met diverse inbouwapparatuur. Bijkeuken met CV opstelling, huurboiler en wasmachineaansluiting. Ruime woonkamer met toegang naar het terras. Badkamer met douchecabine en twee wastafels. Tevens is hier ruimte voor een ligbad of een
badkamermeubel. Twee slaapkamers van ca. 18 en 13 m2. Als extra beschikt het appartement over elektrische zonwering. Kortom, een mooi appartement op een prachtige locatie!

Algemene informatie:
– de woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer + gordijnen)
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder
– Servicekosten huurder: € 150,- per maand
– Oplevering per 15 maart 2017
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, voor langere tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Anna Paulowna, 1795-1865, grootvorstin van Rusland, dochter van de Russische tsaar Paul I. Huwde in 1816 de prins van Oranje, de latere koning Willem II en kreeg bij diens troonbestijging in 1840 de titel koningin. Moeder van o.m. koning Willem III.