Aan de rand van het Zocherplantsoen in het historische centrum van Amersfoort bevindt zich dit 3-kamer appartement (1 slaapkamer). Sint Janskerkhof is op enkele minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes maar biedt ook de rust voor een aangenaam woonplezier. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

De woning is heerlijk licht en voorzien van gedeeltelijk dubbelglas afgelopen maanden is de woning volledig gerenoveerd. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging.

Dan de woning zelf:
Een gemeenschappelijke entree op de begane grond met brievenbussen, bellentableau en trapopgang naar de verdiepingen. Op de derde woonlaag bevindt zich de toegang tot het appartement met hal, toilet en de woon- eetkamer. Deze is in L-vorm gerealiseerd waarbij optioneel gekozen kan worden om de zijkamer als volwaardige slaap c.q. werkkamer te gebruiken. Vanuit deze ruimte is er toegang tot het zonnige balkon met zuidwest ligging. Hierdoor kun je de gehele dag van een heerlijk zonnetje genieten met uitzicht op de Lieve Vrouwentoren.
De open moderne nieuwe keuken grenst aan de woonkamer. In de keuken is een praktische bergkast met CV-opstelling. De royale slaapkamer is ruim 15 m2 en heeft hierdoor veel opbergmogelijkheden! Een nette badkamer met ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting.

Kortom een prettig appartement op een bijzonder leuke locatie in het centrum van Amersfoort.

Algemene informatie:
– de woning wordt gestoffeerd opgeleverd(vloer )
– Per 15 maart 2017 beschikbaar
– Voorbehoud gunning eigenaar.
– Huurperiode: Minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden, maximaal 24 maanden, aansluitend onbepaalde tijd .
– Waarborgsom incl. servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt (zie aldaar).