WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS BEZICHTIGEN NIET MEER MOGELIJK

Wonen in een keurig afgewerkt 2-kamer-appartement met uitzicht op de oude stadsmuur en het historische centrum van Amersfoort? Dit is uw kans! Het appartement bevindt zich op de 3e en tevens bovenste verdieping van het complex en heeft een berging op de begane grond. Er is een lift aanwezig in het complex.

Indeling:
Entree/hal met intercom. Lift of trap naar derde etage, voordeur met aan uw linkerzijde een zeer riante slaapkamer van ca. 12 m2 aan de oostzijde, via de ruime hal komt u bij de keurige badkamer voorzien van ligbad, wastafel en WMA. Separaat toilet.
Zeer zonnige woonkamer met veel licht inval, schuifpui met toegang tot het balkon op het zuid-westen waar u heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon. Eenvoudige maar nette open keuken.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer en dubbel glas.

Bijzonderheden:
– beschikbaar per 1 november 2017
– Lift
– Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen
– Woonoppervlakte 55 m²
– Bouwjaar 1972
– Volledig geschilderd november 2013
– Huurperiode minimaal 12 maanden, voor langere tijd beschikbaar.
– Gunning eigenaar.
– Parkeerplaats middels parkeervergunning
– Servicekosten huurder bedragen € 100,– per maand incl. voorschot water.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail.

N.B. Een weg die op hogere gronden ligt; de naam gaat terug tot in de middeleeuwen. Het deel van de weg ten noordoosten van de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn is op 1 januari 1960 overgegaan naar de gemeente Hoevelaken, als gevolg van een grenswijziging tussen de provincies Utrecht en Gelderland en kreeg de naam Amersfoortsestraat. Inmiddels maakt deze straat na een grenscorrectie in 1998 overigens deel uit van Amersfoort.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.