Rijksmonument in de Nieuwstraat te huur!

Deze tussenwoning is gelegen hartje binnenstad Amersfoort in een zijstraat van de Langestraat.

De woning bestaat uit: woonkamer met open keuken, hal, apart toilet, berging, patio, 2 ruime slaapkamers, badkamer, vliering en een extra buitenruimte in de vorm van een balkon. Alle wanden zijn strak wit afgewerkt. Het toilet, de keuken en de badkamer zijn compleet gerenoveerd. Kortom een leuke, complete, nette, rijks monumentale woning in de historische binnenstad van Amersfoort die u gezien moet hebben.

Algemene informatie:
– Perfecte locatie in het hartje centrum
– De woning wordt kaal verhuurd
– Per direct beschikbaar
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: onbepaalde tijd
– Servicekosten bedragen €3,15 per maand (Rioolontstoppping en glasverzekering).
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten.
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.

Om voor deze woning in aanmerking te kunnen komen, dient uw gezamenlijke bruto inkomen minimaal € 4.000,00 per maand te zijn. Stadsherstel Midden Nederland berekent bij het afsluiten van een huurovereenkomst éénmalig
€ 175,00 voor administratiekosten.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Makelaardij, Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Laatst aangelegde (= nieuw(st)e) straat in het stadsdeel de Maat, evenwijdig aan de Stovestraat en Valkestraat; oudst bekende vermelding naam: 1351.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.