Gemeubileerde 3-kamer maissonette gelegen op een unieke locatie in de monumentale "Juliana van Stolberg Kazerne".

Dit is wat je noemt de geneugten van twee werelden samen: een geweldige locatie pal naast het park van de kazernewoningen maar ook in de nabijheid van alle stadse voorzieningen. Gewoon de binnenstad in lopen als je spontaan besluit een Amersfoorts terrasje te pakken. Het Centraal Station is met een 10 minuten makkelijk lopend bereikbaar, terwijl uitvalswegen richting de snelweg ook zeer goed zijn. Boodschapje vergeten? De winkels aan de Leusderweg zijn om de hoek te vinden.

Uitermate geschikt voor expats!

De indeling is als volgt: entree/ hal, modern toilet en meterkast. Vervolgens loopt u de sfeervolle woonkamer met hoog plafond in waar u aangenaam verrast wordt door de grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. Door de lichte kleuropstelling van de wanden, grote raampartijen en moderne nette meubels heeft u direct een gevoel van thuiskomen! Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig vrij uitzicht over het stadspark. Houdt u van kokerellen dan kunt u zich hier goed uitleven. Moderne open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

2e etage: ruime overloop met cv opstelling en tevens is hier een prettige werkplek gecreëerd. Vanuit het raam heeft u vrij uitzicht op de trots van Amersfoort "onze lieve vrouwetoren". Twee slaapkamers en badkamer met ligbad en wastafel.

De berging is gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden:
– woning is compleet gemeubileerd
– Per 20 april 2017 beschikbaar;
– Berging op de begane grond;
– Servicekosten huurder € 96,- p/mnd;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar;
– Diplomatenclausule van toepassing
– Huurperiode: minimaal 12 of 16 maanden en maximaal 24 maanden conform de nieuwe huurwetgeving;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand plus servicekosten te voldoen aan eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB. Graaf Adolf van Nassau,1540-1568, vierde zoon van Willem de Rijke en Juliana van Stolberg; jongere broer van Willem van Oranje. Sneuvelde bij Heiligerlee.