Dit ruime 3-kamer appartement ligt op één van de aantrekkelijkste plekjes van Amersfoort-Noord: aan de rand van het stadspark met uitzicht over plantsoen en paden. De tot het park behorende grote vijver ligt letterlijk om de hoek. Dit geldt ook voor winkelcentrum Emiclaer waar men voor veel meer dan alleen de dagelijkse boodschappen terecht kan.
Het appartement maakt deel uit van parkflat "Emiclaer". En uit drie woonlagen bestaand appartementengebouw aan de rand van de woonwijk Zielhorst. Per afgesloten portiek bevinden zich zes appartementen. Deze zijn allen voorzien van een separate berging en een privé parkeerplaats. Het gebouw is goed onderhouden en er is sprake van een actieve, financieel gezonde Vereniging van Eigenaars.

Indeling:
Centrale entree met hal, lift en trapopgang.
Op de tweede etage bevindt zich de entree naar de hal van de woning. Rondom deze hal zijn alle ruimten gesitueerd.
De ruime, lichte woonkamer heeft een plezierige sfeer en is voorzien van een vloerafwerking. De wanden zijn voorzien van spachtelputz. De woonkamer heeft een open verbinding naar de woonkeuken. Deze is voorzien van een hoekinrichting met diverse apparatuur. Vanuit de woonkeuken is er toegang naar het balkon.

Aan de andere zijde van de hal bevinden zich twee slaapkamers waarvan de masterbedroom maar liefst ruim 20 m² bedraagt. Beide slaapkamers zijn voorzien van een royale kastenwand.
De badkamer is vanuit de hal en vanuit de hoofdslaapkamer toegankelijk en is uitgevoerd met een douchecabine, ligbad, wastafel.
De resterende ruimten van het appartement zijn de meterkast, de toiletruimte en een CV-ruimte met een VR-combiketel.

In de onderbouw bevindt zich een eigen berging en tot het appartement behoort een privé parkeerplaats aan de voorzijde van het gebouw.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Ideale ligging aan stadspark, nabij winkelcentrum Emiclaer;
– Openbaar vervoer op korte afstand, NS station Schothorst;
– Eigen parkeerplaats aan de voorzijde van het gebouw;
– Servicekosten gebruiker € 95,– per maand incl. privé parkeerplaats;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer). Meubels op de foto ter overname beschikbaar!;
– Per 1 juni 2017 beschikbaar;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting op kantoor;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten;
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Leonard Anthony Springer, 1855-1940, Nederlands landschapsarchitect, meest produktief tussen 1910 en 1922. Auteur van verschillende studies.
Aanvankelijk liep de Springerstraat van de Berlagestraat naar de Laan naar Emiclaer. Bij B & W besluit nr. 5219501 van 19 april 2016 is besloten dat het noordelijke deel van deze straat de naam Groot Emiclaer krijgt.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.