Op zoek naar een tijdelijke onderkomen in een droomhuis met veel mogelijkheden? In Amersfoort, nabij het stadspark en op loopafstand van hartje centrum, bevindt zich zo’n mogelijkheid voor een woning met optimaal wooncomfort waarvan er in de wijde omtrek geen ander te vinden is: een kerkgebouw omgetoverd tot een woonhuis in het centrum van Amersfoort, geheel of gedeeltelijk gestoffeerd en gemeubileerd, vanaf 1 september, voor 6 maanden (in overleg). Het pand is in zijn geheel 436 m2. 5 riante slaapkamers, 2 badkamers, grote luxe woonkeuken én een kerk als woon (werk) kamer! Zeer geschikt voor expats of tijdelijke overbrugging.

Indeling:
Benedenetage: het woonhuis bestaat uit 2 delen: aan de voorzijde het modernistische verenigingsgebouw uit 1964 en aan de achterzijde (in een rustige woonstraat) bevindt zich het kerkgebouw (1913). Beide gebouwen verkeren in uitstekende staat en zijn in 2011 helemaal gerenoveerd. Bij binnenkomst via de dubbele kerkdeuren betreedt je de entree met garderoberuimte en doorloop naar de luxe en complete woonkeuken met uitzicht op de binnentuin op het zuiden. Bij deze ruime woonkeuken bevindt zich de separate dubbele toiletruimte en bergruimte met wasmachine/droger opstelling.
Het oude kerkgebouw is verbonden met de woonkeuken via een ruimte met zithoek. Bij betreding van het oude kerkgebouw zie de mooie glas-in-lood ramen, gave schenkelspant, vide; je ervaart de volledige hoogte en ruimte van de oude kerk. Onder een van de kerkramen bevindt zich een grote tafel, en er is een grote zithoek. Ook werken vanaf de vide met uitzicht over de gehele kerkruimte behoort tot de mogelijkheden. Er is tuin rondom en op de oprit zijn 5 parkeerplaatsen.

Via het riante trappenhuis zijn 2 grote slaapverdiepingen bereikbaar.

Verdieping 1: overloop met inbouwkasten, nieuwe badkamer uitgevoerd met dubbele wastafelmeubel, dubbele regendouche, hoekbad en toilet. 2 riante slaapkamers en aparte inloopkledingruimte met werkhoek.

Verdieping 2: overloop met werkhoek, 3 slaapkamers. 2e badkamer voorzien van douche en toilet.

De tuin op het zuiden is fraai aangelegd met klinkers, leilinden, beukenhagen en plataan en vormt een bijpassend geheel met de gebouwen. Op deze binnenplaats is het heerlijk toeven in volle privacy. Onderhoud van het hele pand is zowel binnen als buiten uitstekend.

Op loopafstand vind je alle belangrijke voorzieningen zoals het station, het stadscentrum met goede winkel en horeca voorzieningen, scholen, musea en het stadspark Randenbroek zijn om te hoek te vinden.

Algemene informatie:
• Woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd
• Huurprijs € 2495,– voor het verenigingsgebouw (330m2, 5 slaapkamers). Het Kerkgebouw uit 1913 (116m2) is eventueel erbij te huren. Totaal voor € 2995,– p/mnd (in overleg. Niet los te huur)
• Exclusief de kosten voor gas, water, elektra e.d. [Ter informatie: huidig verbruik GWE totale pand is nu 250 euro per maand met 4 personen.]
• Per 1 september 2017 beschikbaar
• Huurperiode: maximaal 6 maanden – in overleg/bespreekbaar
• Gunning voorbehoud eigenaren
• Waarborgsom incl. nutsvoorzieningen.
• Huidige schoonmaakster is beschikbaar – in overleg

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.