RUIM EN NET APPARTEMENT OP DE 2E VERDIEPING NABIJ STADSCENTRUM EN NS-STATION
Ruim en speels tweekamer appartement met een deels verhoogt plafond van 3.75m gelegen op de 1e verdieping met een heerlijk zonnig balkon en eigen parkeerplaats. Het appartement is onderdeel van een kleinschalig, in 2007 gebouwd, complex. De directe omgeving bestaat uit meer authentieke woningen uit begin vorige eeuw. Op geringe afstand zijn het Eemplein en de binnenstad met de winkels, bioscopen, restaurants en alle denkbare voorzieningen. Bij het appartement behoren een eigen parkeerplaats op het afsluitbare binnenterrein. Het appartement zelf biedt een aantrekkelijk actueel beeld en – comfort.

Let op! In Augustus wordt de woning voorzien van nieuw schilderwerk en er komt een nieuwe vloer in.
(foto’s zijn deels van een andere woning in het gebouw, uiteraard zelfde type en ruimtes)

De indeling :
Tweede verdieping: vanuit de hal is toegang tot het toilet, de living, wasruimte met wasmachine- en droger aansluiting en cv-ketel, badkamer en slaapkamer.
De L-vormige living (circa 30 m²) biedt vrij uitzicht en heeft twee openslaande deuren naar het balkon op het zuidwesten. Op de helft van het appartement is een verhoging in het plafond waardoor de ruime living en de keuken een hoogte hebben van 3,75 m. In deze verhoging bevinden zich ramen over de gehele breedte van de woning waardoor lichtinval ontstaat van twee kanten.
De ruime halfopen keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, combi-oven en vier-pits gasstel.
Direct naast de keuken is een werk/hobby ruimte gecreëerd.
De badkamer is voorzien van douchecabine met thermostaatkraan en modern bad-meubel. De ruime slaapkamer (circa15 m²) heeft een nis voor extra kastruimte.

Kortom, een uniek appartement voorzien van alle gemakken op loopafstand van de gezellige binnenstad en het station van Amersfoort.

Bijzonderheden:
– Woning is voorzien van zonnewering
– Dichtbij stadscentrum en station
– Woonoppervlakte 67m2
– Ruime slaapkamer en tevens een aparte werk/hobby ruimte

Informatie:
• Woning wordt gestoffeerd verhuurd (vloer en deels gordijnen)
• Huurprijs € 950,– Exclusief de kosten voor gas, water, elektra e.d.
• Beschikbaar per 01 september 2017
• Gunning eigenaar middels ontmoeting op kantoor
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, voor langere periode beschikbaar
• Waarborgsom incl. servicekosten € 1000,-

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan. Zie ook Smallepad.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend